Video: Disclosure og Sam Smith smelter sammen igen på storstilet ny single

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det dragende spændingsfelt mellem Sam Smiths ubesværet bløde croon og Disclosure-brødrenes eksplosive elektroniske trommelandskaber har forført mangt et dansegulv før – og nu sker det minsandten igen.

Sidst de britiske landsmænd krydsede veje, var både Smith og Lawrence-brødrene så godt som ukendte navne. Men det ændredes prompte, da de smeltede sammen i storhittet ‘Latch’, der fungerede som overbevisende førstesingle på Disclosures imponerende 2013-debut ‘Settle’, samt som det storstilede gennembrud for begge parters videre stormfulde succesfærd.

Der er ingen tvivl om, at opskriften fungerer – også i dens nuværende 2015-form. Denne gang hedder den slagkraftige single ‘Omen’, og den bliver hjulpet visuelt på vej af en dansefordrende, euforiserende billedside, der i slow motion-billeder på foruroligende vis pirrer fantasien.

‘Omen’ figurerer på Disclosures kommende album ‘Caracal’, der er ude den 25. september.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af