Chart Art Fair: Se det overdådige program til åbningsfesten på Kunsthal Charlottenborg

For tredje år i træk rykker Chart Art Fair ind på Kunsthal Charlottenborg, og kunstmessen har allerede nu et solidt ry for at holde et brag af en åbningsfest. Med årets netop afslørede musikprogram lader det faktum ikke til at blive udfordret.

Festen foregår den 21. august i udendørsarealet foran Kunsthal Charlottenborg og byder på fem koncerter (co-kurateret af pladeselskabet Escho) – blandt andet Marching Church (Iceage-Elias’ sideprojekt), r’n’b-duoen Saint Cava og fremstormende Liss.

Hertil et ret overdådigt dj-program, som Kasper Bjørke og Djuna Barnes har været med til at stykke sammen. Festen bliver således holdt i live af blandt andre Trentemøller, T.O.M., Kenton Slash Demon og Mikael Simpson.

Festen foregår fra om eftermiddagen til kl. 03.00, og der er gratis entré indtil kl. 22.00.

Læs mere på arrangementets Facebook HER.

Læs anmeldelse: Saint Cava på Roskilde Festival

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af