Flere damer med maskingeværer: Mike Will Made-It’s ’Drinks On Us’-video byder på hævnopgør i natklub

Det er pudsigt. Dagen efter vi bringer Atlanta-rapperen Young Thugs ’Again’-video, hvor letpåklædte kvinder går rundt med maskingeværer og sorterer stoffer i en kirke, kommer den ligeledes Atlanta-baserede producer Mike WiLL Made-It med videoen til ’Drinks On Us’, hvor letpåklædte kvinder går rundt med maskingevær og håndvåben på en natklub.

Videoen byder både på feststemning og hævnopgør. Rae Sremmurd-rapperen Swae Lee fører an i omkvædet med sin high pitch-vokal, mens han følges med Mike WiLL Made-It, Future og Miley Cyrus ind på natklubben, hvor der danses og kastes med pengesedler.

Sidehistorien følger to kvinder ansat på klubben, der vælger at hævne sig på chefen ved at skyde ham og hans bodyguard for derefter flygte med alle pengene. Om det er blevet en ny trend inden for hiphoppens verden at have kvinder bevæbnet med maskingeværer repræsenteret i ens musikvideo, må tiden vise.

Tracket er fra Mike WiLL Made-Its mixtape ‘Ransom’, der udkom i slutningen af sidste år. Foruden de nævnte optræder French Montana og Juicy J også kortvarigt i videoen.

Læs også: 10 sange der beviser, at Young Thug er den mest uforudsigelige rapper lige nu

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af