Karl William – ingen svinkeærinder

Karl William – ingen svinkeærinder

Med et »hva’ så Trailerpark?« på klingende jysk indviede den aarhusianske yngling lørdagens Royal Stage og sang scenen i gang med sit charmerende underspillede gemyt.

I spidsen for et for festivalens gennemsnit større setup bestående af tre Mac-plateauer (hvorpå både Tais og Carl Barsk var repræsenteret) samt trompet, tog Karl William publikum igennem et solidt set uden de store svinkeærinder, hvor ’Placebo’-pladen udgjorde rygraden.

Særligt den blæserbårne og næsten bossa-agtige ’Tale om noget’ og ’Se’ med sin indfølte tekst og drevne dronebund var højdepunkter, mens andre numre forekom lidt mudrede i deres live-mix.

I settets sidste del blev der også plads til numre fra ’Døende’-ep’en, hvor særligt ’Syredronning’s dryppende synths fungerede som solstrejf i et ellers dystert lydunivers. Nummeret kulminerede da også i et falsethyl som klimaks for de mange ’wooh’-råb, sangeren havde brugt som gennemgående signatur, inden han lod titelnummeret fra ’Placebo’ og dets stemte klavermelankoli, hjerterytme-beat og svævesang udgøre den perfekte udtoning og indramning for Hukaos-crewets første check-in af flere lørdag aften.

Læs også: Street style fra Trailerpark Festival

Karl William. Koncert. Trailerpark Festival.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af