Strøm: Otte must-sees under ugens elektroniske festival

Strøm byder både på unikke arrangementer og stærke fester. Her er vores favoritarrangementer i løbet af ugen.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Metro-fest
Man skal helst ikke lide af klaustrofobi, men er man ude over det, er Strøms årlige Trans Metro Express en vild oplevelse. Fire producere spiller hver deres specialkomponerede set, mens metroen suser gennem København og omegn, mens stemningen stiger for hvert stop og nye passagerer. I år er syvende omgang, og de fire acts er: Erosion Flow, System, Sofus Forsberg og Peckerhead.

Strøm i Metroen: Trans Metro Express
Tirsdag den 11. august
Københavns Metro
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Surgeon giver unik kirkekoncert
Anthony Child er som Surgeon kendt for et mere hårdtslående og industrielt lydunivers, men til Strøms arrangement med God Goes Deep og Proton går briten sjældent ned i gear med et ambient og improviseret set. Og det manglede da bare, for omgivelser er andægtige Vor Frelser Kirke. Danske Internazionale agerer support.

Strøm x Proton x God Goes Deep
Onsdag den 12. august
Vor Frelser Kirke
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rulle-disco!
Den franske dj Francois K serverer disco i fire stive timer, og så er det ellers bare med at få pudset de gamle Bauer-rulleskøjter eller få smurt hjulene på dine one-liners. Strøm inviterer nemlig til rulleskøjtedisco i Kødbyen, hvor området mellem Jolene, Bakken og Mesteren & Lærlingen bliver omdannet til en discofest på hjul. Rulleskøjter kan lejes mod gebyr, hvis det gamle par efterhånden gnaver lidt i hælen.

Strøm i Kødbyen: Roller Skate Disco
Onsdag den 12. august
Kødbyen
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Gadefest med bas-pioner
Folkets Park på Nørrebro lægger hus til Strøms store Block Party, der kan bryste sig af at have britiske Kode9 på programmet – produceren har som bagmand for pladeselskabet Hyperdub Records været en af basscenens vigtigste spillere siden årtusindskiftet og blandt andet stået bag Burials succes. Beastie Respond, Psimono og flere er også på plakaten.

Strøm Block Party
Torsdag den 13. august
Folkets Park
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tagfest med Sound of Copenhagen
Strøm har igen fået lov til at holde fest på taget af DGI-Byen, og dette år afholdes The Red Roof endda i samarbejde med pladeselskabet Sound of Copenhagen, som stiller med aftenens lineup af disco og house: Koncerter fra October Dance og Rosemary, mens Brynjolfur og labelboss Le Gammeltoft vender plader.

Strøm & DGI-Byen præsenterer: The Red Roof
Torsdag den 13. august
DGI-Byen
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Strøm og Culture Box præsenterer legende
Han bliver ofte betegnet som en af de allervigtigste figurer i grundlæggelsen og udformningen af minimal-techno, og amerikanske Robert Hood har haft en usædvanlig lang karriere som toneangivende producer og dj. Fredag kan legenden opleves på Culture Box sammen med svenske Rivet og en horde af lokale kræfter.

Culture Box & Strøm Presents: Robert Hood
Fredag den 14. august
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Havefest i Enghaveparken
Dagsarrangementet i Enghaveparken er en hyldest til den danske elektroniske musik, og de ni timer er da også et show-reel af karat for den hjemlige scene. Live-optrædener fra blandt andre Uffe og Taragana Pyjarama og dj-sets fra en lang række af aktører fra det elektroniske miljø som Søndagsvenner, Stella Polaris-crew og Distortion.

Strøm Garden Party
Lørdag den 15. august
Enghaveparken
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Strøm siger tak for i år med et brag
Festivalen lukker 2015-sæsonen ned med et farvelbrag i Volume på Vesterbro, hvor to af ugens stærkeste bookinger kan opleves samme sted: Duoen Sherwood & Pinch og ikke mindst Andy Stott og hans næsten abstrakte techno. Danske Dee Brown er også på plakaten, mens flere vil blive tilføjet.

Strøm x Volume
Lørdag den 15. august
Volume
Læs mere om arrangementet på Facebook 

Læs også: Breakin’ Sound: Årets største nye hiphop-fænomen og en festskræmt soulspire

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af