Top Tracks: Her er ugens fem bedste nye sange

Med FKA Twigs i sit mørke hjørne og Mac DeMarco i cover-humør.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Autre Ne Veut ‘World War Pt. 2’

At kunne levere absurd inderlige r’n’b-croon uden en medfølgende bismag af kitcsh er en kunst i sig selv. En evne Arthur Ashin besidder – også i form af, at hans emnemateriale er af lidt tungere karat end din vanlige hitliste-r’n’b. Amerikaneren har netop annonceret det kommende album ‘Age of Transparancy’ (ude 2. oktober), og singlen ‘World War Pt. 2’ er endnu et studie i menneskets inderste følelser formidlet gennem smidig r’n’b – her med både katarsis-opbygning, et forvredet vokalsample, funky orgel og en musikvideo, der virkelig er et kig værd i sin egen ret.

 


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. FKA Twigs ‘Figure 8’

I ovenstående interview med Zane Lowe på Apple Beats 1 kunne FKA Twigs tidligere på ugen løfte sløret for sin nye single ‘Figure 8’, en forsmag på den britiske sangerinde og producers tredje ep ‘Melissa’, der er rygtet til at udkomme senere i august. Tahliah Barnett havde på ‘Glass & Patron’-singlen skruet op for tempoet, mens hun her er i sit mest eksperimenterende og mørke hjørne med dystre synths, forvrænget vokal og aggressivt ulmende trommer.

 


Stormzy-759x397

 

3. Stormzy ’10 Minutes’

Vi glæder os ustyrligt meget til vores Soundvenue Session med Stormzy i Pumpehuset, og grime-rapperens nye ’10 Minutes’ har ikke sænket forventninger. Briten går løs over beatet fra Game og Drakes ‘100’, og går blandt andet i flæsket på andre rappere, der er lidt for glade for stoffer: »You tryin’ to die a king or die a trapper«.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Mac DeMarco ‘Change the World’

Mac DeMarco er alt andet end bleg for at kaste sig over diverse covernumre – sidst han var i København resulterede det blandt andet i en 15 minutter lang udgave af Metallicas ‘Enter Sandman’. Denne gang prøver den charmerende slacker kræfter med Eric Claptons ‘Change the World’ og forvandler den oprindelige inderlighed med et funky feel og jam-vibrationer. Hyggeligt.

 


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Ben Khan ‘Blade (Tidal Wave of Love)’

Det er ikke lang tid siden, Ben Khan udgav ‘1000’-ep’en, men nu er den minimalistiske funk-brite tilbage med et nyt track, der, ligesom et klip i den medfølgende musikvideo, lyder som det perfekte soundtrack til en filmscene, hvor hovedpersonen vælter bagover og langsomt, men sikkert synker dybere og dybere mod havets bund.

Følg Soundvenues Top Tracks-playliste i Spotify HER.

Læs også: Sidste uges Top Tracks – med Disclosure og Drake

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af