Kom til Soundvenue Session med grime-frontløberne Stormzy og Big Narstie

Kom til Soundvenue Session med grime-frontløberne Stormzy og Big Narstie
Stormzy.

Grime-scenen har fået noget af en renæssance i 2015, og Londons undergrund runger igen verden over takket være friske talenter og revitaliserede veteraner. Vi er derfor ekstremt stolte af i samarbejde med Pumpehuset og Droz Daily Steezin at præsentere frembrusende Stormzy og rutinerede Big Narstie til en Soundvenue Session den 18. september.

Stormzy er en af Londons nye store stjerner, og hans neo-grime med inspiration fra både r’n’b og sydstatshiphop har allerede givet ham en top fem-placering i dette års BBC Sound of 2015. Den 21-årige rapper udgav sidste år debut-ep’en ‘Dreamers Disease’ og har siden reddet på en bølge af succes med singlerne ‘Know Me From’ og senest ‘Shut Up’.

29-årige Big Narstie startede karrieren i grime-crewet N Double A, men har siden 2012 slået sit navn fast solo med en lind strøm af mere end ti ep’er og mixtapes.

Scenen i Pumpehuset bliver dog også fyldt med lokale talenter, og Jamaika, Force One, J-Mix og holdet fra Cannibal Records er også på plakaten frisk efter at have optrådt til Droz Daily Steezins Distortion-fest ved Børsen.

Tilmeld dig koncerten på Facebook HER.

Soundvenue Session: Stormzy og Big Narstie (UK)
18. september
Pumpehuset
Billetpris: 140 kr. (Billetter sættes til salg torsdag)

Læs også: Stormzy på vores liste over de syv vigtigste rappere i grime-scenens renæssance

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af