Danske Liss fik Pharrell til at lave premiere på deres nye nummer ‘Always’

Vi har holdt øje med danske Liss et godt stykke nu, selv om den danske kvartet stadig kun har udgivet et enkelt nummer i form af den funky og ret fænomenale ‘Try’, der dog for nyligt blev ‘rigtigt’ udgivet – også i udlandet. Det nummer har helt sikkert spredt ringe i vandet – så langt, at deres anden sang nogensinde fik premiere hos Pharrell i hans ‘OTHERtone’-radioprogram hos Beats 1.

Pharrell har Haim i studiet og spiller til slut en lille række tracks for søstrene, som han indleder med ordene: »You’re gonna kinda freak out«. Det første af disse er altså Liss’ ‘Always’, som kommer på circa en time og 39 minutter inde i programmet og endnu ikke kan høres andre steder.

Alt det her skete rent faktisk for en uge siden, så vi undskylder, at vi er sent ude…

Hør hele programmet og Liss’ ‘Always’ i iTunes HER.

Læs også: Hør eksklusive tracks hos OVO Sound Radio – blandt andet Amir Obe feat. Partynextdoor

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af