Her er ugens 12 fedeste fester

Med block party, balletfest og Beyoncés fødselsdag.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ungdomshuset fejrer sig selv
Det er efterhånden syv år siden, at Ungdomshuset – efter året før at være blevet rømmet på Jagtvej 69 – i 2008 slog dørene op i nye lokaler på Dortheavej i Nordvest. Dette skæve jubilæum bliver fejret med eftertryk med koncerter og dj’s i tre dage. Torsdag er der vegansk gallafest med politisk punk, mens fronterne er trukket blødere op fredag, når blandt andre dancehall-lydsystemet Firehouse Sound, Boogie Night Crew og Okay Funky underholder. Den afsluttende aften byder på alt fra Age Coins dystre techno og First Hates deadpan-synthpop til Demon Heads tunge stonerrock.

Ungdomshuset syv års fødselsdag
3.-6. september
Ungdomshuset
Læs mere om arrangementet på Facebook 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Karrusel i Odense
Så er det tid til anden omgang af Karrusel – den Distortion-inspirerede festival i Odense, der strækker sig over både gadefest, søndagschill og finalefest på Odense Slot. Programmet er flot og indeholder blandt andet Cyril Hahn, Fritz Kalkbrenner, Ukendt Kunstner og S!vas. Se spilleplanen for festivalens respektive dage HER.

Karrusel
3.-6. september
Rundt omkring i Odense
Læs mere om festivalen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Gadefest med Rust og Red Bull
Vejret tillader snart ikke gadefester længere, men Rust og Red Bull Studies har slået sig sammen om dette års (måske) sidste af slagsen, når de på fredag rykker udenfor på Guldbergsgade med et stærkt lineup og opstart kl. 18.00. Festen er endnu et led i fejringen af Rusts 25-års fødselsdag, og på programmet er både franske Canblaster, live-optrædener fra Slowolf, Felix De Luca og Bwoy De Bhajan samt dj-sets fra Julius Sylvest og Phase 5. Når klokken ringer 22.00 fortsætter festen indendøre.

Rust x Red Bull Studios Street Party
Fredag den 4. september
Foran Rust
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Festival i Tivoli
Festivalsæsonen lakker stille og roligt mod enden, men Offspring Festival i Tivoli er klar med en sensommerindsprøjtning og et program, der over weekenden både byder på danske talenter a la Lord Siva og The Entrepreneurs og spændende udenlandske navne som Novelist og Låpsley.

Offspring Festival
4.-5. september
Tivoli
Læs mere om festivalen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

All hail, Queen B
Fredag fylder Beyoncé 34 år, og det amerikanske popikons mærkedag bliver fejret med ’Bey Day’ på Stengade. Her kan du ryste, hvad din mor gav dig, til Queen B’s hitkatalog og andre ligesindede soul- og r’n’b-kunstnere, udvalgt af dj-connaisseurerne Lucia Odoom, Nannalicious, Why Be, Princess T og Swing Republic.

Bey Day – 34 years of Beyoncé
Fredag den 4. september
Spillestedet Stengade
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Global klubaften
Forvent elektronisk musik med inspiration fra alle verdenshjørner, når Global på fredag byder velkommen til Alo Wala, der siden deres debutkoncert i 2013 blandt andet har spillet på Roskilde Festival og Glastonbury og udgivet to ep’er på Buraka Som Sistemas pladeselskab Enchufada. Netop Buraka Som Sistema er også tilstede på aftenen, da medlemmet Riot også er at finde bag dj-pulten sammen med lokale Copyflex.

Alo Wala + Riot
Fredag den 4. september
Global
Læs mere om festen på Facebook
VICTORJONES5552
Bitchslap fyrer op under skate-fest

Lørdag finder konkurrencen Skate Copa sted i Fælledparkens skate-park. Når strabadserne på asfalten er overstået, hoster Bitchslap Magazine en efterfest i Volume, der samtidig også er releasefest for deres nyeste nummer. Aftenens soundtrack bliver sammensat af Ladybox, Cohnny Jazz, Nannalicious og Graded.

Adidas x Bitchslap Magazine
Lørdagden 5. september
Volume
Læs mere om festen på Facebook

Brugt
Brugt på Bakken

Et hav af forskellige klubber-i-klubben har gennem tiden huseret på Bakken, og denne lørdag overtager Brugt lokalerne i Kødbyen med et lineup bestående af Intetsigne, Esben Weile Kjær, Marie Mynona og Andree Hoxfeldt.

Brugt
Lørdag den 5. september
Bakken
Læs mere om festen på Facebook

Bitchslap28
Apropos Live lukker Aarhus Festuge ned

Dj Er Du Dum Eller Hvad er bagmanden, når Apropos Live-karavanen lørdag lander på Train med en afslutningsfest for Aarhus Festuge. Joakim Skovbjerg, Sugarbois og Shaq er blandt aftenens dj’s og så loves der også en ‘special guest’.

Apropos Live x Aarhus Festuge Final Party
Lørdag den 5. september
Train
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Byhaven siger tak for i år
I løbet af de sidste par måneder har Pumpehusets Byhave budt på en endeløs række af gratis koncerter. Det har været smukt, men alt godt har en ende (det har nok noget med vejret at gøre). Lørdag er der afsluttende Høstfest, hvor Tårn kommer og giver koncert.

Høstfest
Lørdag den 5. september 
Pumpehusets Byhave
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kenton Slash Demon tager på Natbar
Lørdag kan klubgængerne se frem til en appetitlig musikalsk dobbeltsandwich på Natbar. Plakaten deles nemlig af den kvalitetsbevidste disco-kender Christian d’Or og den organiske house-duo Kenton Slash Demon, der – udover at udgøre halvdelen af When Saints Go Machine – er kendt for deres energiske live-shows.

Natbar: Kenton Slash Demon + Christian d’Or
Lørdag den 5. september
Bremen Teater
Læs mere om festen på Facebook

ApeironCrew
Techno og ballet blander blod

Umiddelbart er der rimelig langt fra klassisk ballet til en sveddryppende technoklub, men lørdag nærmer de to genrer sig hinanden i Ideal Bar. Her vrider dansere fra Det Kongelige Teaters danselaboratorium, Corpus, sig til tonerne fra Najaaraq Vestbirk og Sara Svanholm, der begge er en del af dj-kollektivet Apeiron Crew.

Vega møder Corpus feat. Apeiron Crew
Lørdag den 5. september
Vega
Læs mere om arrangementet på Facebook

Læs også: Fra Disclosure til Lana Del Rey: Disse 10 album skal du høre i september

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af