Eminem i hyldest til 2Pac: »Han var en superstjerne i hvert aspekt af ordet«

Eminem i hyldest til 2Pac: »Han var en superstjerne i hvert aspekt af ordet«

Sidste uge bragte vi historien om Kendrick Lamars hyldest til N.W.A-rapperen Eazy-E, ligesom vi tidligere kunne fortælle om hans hyldestbrev til 2Pac. Nu er turen kommet til Eminem, der som del af magasinet Papers ’Nowstalgia’-tema har skrevet en tekst til afdøde Tupac Shakur, som følgende er uddrag fra:

»Første gang jeg nogensinde hørte Tupac var hans vers på ’I Get Around’ med Digital Underground. Jeg var 18 eller 19 år, og jeg tænkte: »Hvem er det?« Han stod så meget ud«, starter Eminem sit indlæg.

»Da han nåede til ’Me Against the World’, var han på sit højdepunktet. Han spurtede derudaf. Han vidste, hvad han ville, og han havde regnet ud, hvordan han ville være og hvordan han ville lyde – alting«.

»Han var så alsidig – hvis du ikke var i humør til hvad han gjorde på en sang, så var der noget andet til dig. Han dækkede så bredt et perspektiv, og der var så mange forskellige sider af ham, men den bedste del ved ham var, at han var et menneske. Han lod dig se det. […] Han var en superstjerne i hvert aspekt af ordet«.

Du kan læse den fulde tekst hos Paper HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af