Grimes giver koncert i København for første gang nogensinde

Grimes giver koncert i København for første gang nogensinde

Grimes har kun spillet én koncert i Danmark: Det var på Pop Revo i Aarhus i 2012, hvor elektronikken drillede den canadiske musiker og sangerinde. En koncert i Pumpehuset samme år blev aflyst, men nu har Claire Boucher endelig meldt sin ankomst i København (igen).

Grimes giver koncert i Store Vega den 26. februar. Amerikans Hana står for support.

Med singler som ‘Oblivion’ og ‘Genesis’ slog Boucher bredt igennem i 2012 med albummet ‘Visions’, men albumefterfølgeren har efterhånden opnået nærmest mytisk karakter, da rygter om et skrottet album efter modtagelsen af singlen ‘Go’ spredte sig på internettet. Boucher har dog selv manet rygterne til jorden og i interviews og på Twitter lagt stærkt op til, at albummet lander til oktober.

Sidst vi hørte noget fra Grimes var i marts med den ret fantastiske ‘Realiti’, som dog ikke vil være at finde på det kommende album.

Billetsalg starter fredag den 9. oktober kl. 10.00.

Læs også: Top Tracks: Hør sidste uges ni bedste nye sange

Grimes (CA)
26. feb
Store Vega
Billetpris: 260 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af