Lukas Graham spiller på NorthSide og Tinderbox

I morgen afslører NorthSide den første pakke af navne til næste års festival (inkl. en headliner), men én kunstner kunne ikke vente med at offentliggøre sin ankomst: Lukas Graham spiller på næste års festival i Aarhus, og den danske soul-sanger har i alt løftet sløret for fire nye koncerter, som bliver de eneste i sommeren 2016.

Lukas Graham spiller også på Tinderbox i Odense og er udover de to festivaleroptrædener klar med to heldags-arrangementer på større udendørs-venues, hvortil en række supportnavne vil blive tilføjet løbende.

Det drejer sig om Østerbro Stadion den 4. juni samt Mølleparken i Aalborg den 11. juni. Forsalget til disse koncerter starter den 30. oktober kl. 10.00 via Lukasgraham.dk.

Graham hopper dog allerførst i tourbussen i november for at tage på arena-turné rundt om i landet.

Læs også: 12 navne der bør headline NorthSide i 2016

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af