Premiere: Choir of Young Believers annoncerer nyt album – hør førstesinglen ‘Jeg ser dig’

Premiere: Choir of Young Believers annoncerer nyt album – hør førstesinglen ‘Jeg ser dig’

Nu er det snart ved at være fire år siden, vi sidst havde et dugfriskt Choir of Young Believers-album mellem hænderne. Dengang hed det ‘Rhine Gold’, der med sit mesterværkformat tog alle seks stjerner med sig hjem. Men heldigvis forstår Jannis Noya Makrigiannis tilsyneladende at gøre ventetiden det hele værd: Før sommeren udsendte han et syv minutter langt stemningsfuldt skønt livstegn i form af Top Track’et ‘Face Melting’, og nu er han klar med endnu en skæring i form af ‘Jeg ser dig’.

‘Jeg ser dig’ er Choirs’ første dansksprogede nummer, og den agerer officiel førstesingle for det kommende album ‘Grasque’, som lander den 19. februar næste år. Der er endnu engang tale om en længere musikalsk vandring på nye territorier, hvor Makrigiannis’ inderlige vokal leger kispus med ulmende synthflader og blidt 80’er-poppet piano.

Spændingen til de øvrige ti tracks, Choir med ‘Grasque’ gør klar til at søsætte, stiger – særligt efter et kig på tracklisten, der med både danske, storslåede og eksotiske titler ser alt andet end kedelig ud. Hør ‘Jeg ser dig’ herunder og se nærmere på tracklisten i bunden.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Grasque’
1. Olimpiyskiy
2. Serious Lover
3. Vaserne
4. Face Melting
5. Græske
6. Jeg Ser Dig
7. Cloud Nine
8. The Whirlpool Enigma
9. Perfect Estocada
10. Salvatore
11. Gamma Moth
12. Does It Look As If I Care

Læs også: Mø har annonceret sin første nye solosingle i halvandet år

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af