Roskilde Festival svarer igen på Red Hot Chili Peppers-kritik: »FC Barcelona vinder heller ikke hver gang«

Roskilde Festival svarer igen på Red Hot Chili Peppers-kritik: »FC Barcelona vinder heller ikke hver gang«

Roskilde Festival kunne tidligere i dag afsløre Red Hot Chili Peppers som det første hovednavn til 2016. Mens der er masser af begejstring at spore på de sociale medier, er der dog også en fin portion onde tunger, der med den famøse 2007-koncert i baghovedet ikke har meget tilovers for bookingen.

Dén koncert blev mildt sagt dårligt modtaget, og nu har Roskilde Festival på deres Facebook-væg taget til genmæle overfor et par af kritikerne.

Her er kommentarerne og Roskilde Festivals svar.

Kommentar: »WTF? Are they gonna: A) Show up?, B) Play a decent concert?, C) Doing it for free since it was not worth 2 cent in 2007?«
Roskilde Festival: »Vi er meget vel klar over, at de ikke spillede deres bedste koncert, sidste gang de var her. Men alle bands har prøvet at have en dårlig aften eller spille en dårlig koncert. Sidste gang de spillede i Danmark (Herning, 2011) var responsen positiv over hele linjen. Husk på, at FC Barcelona heller ikke vinder hver gang ☺«.

Kommentar: »Efter deres performance sidst, troede jeg aldrig de ville blive inviteret tilbage…«
Roskilde Festival: »De fik aldeles glimrende anmeldelser, sidst de spillede i Danmark. Her var de ”hamrende medrivende” og ”vitale og velkommende”, hvis man skal tro på anmeldelserne. Vi er ikke i tvivl om, at de kan levere et medrivende show på Orange Scene, der igen blæser publikum omkuld. Det har de gjort flere gange før, og vi hører fra deres agent, at de glæder sig vildt til igen at komme ud bevise, hvad de står for. Vi er udmærket klar over, at de ikke spillede deres liv koncert på Roskilde Festival i 2007. Men alle bands har oplevet en dårlig aften eller prøvet at levere et skidt show«.

Læs også: 15 navne Roskilde Festival bør booke til Orange Scene

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af