Top Tracks: Hør ugens ni bedste nye sange

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Mø ‘Kamikaze’

Det kan godt være, at ‘Kamikaze’ ikke brager igennem med samme pondus som ‘Lean On’, men ville det ikke også være kedeligt, hvis Karen Marie Ørsted bare udsendte en version 2.0? Den Diplo-producerede single smager dog stadig af det verdensomspændende hit, og det østligt klingende synthstykke er skåret ud fra samme Bollywood-formel, ligesom det igen (retmæssigt) får sin helt egen plads i omkvædet. har også udviklet sig, og ‘Kamikaze’ er meget en sammensmeltning af danskerens oprindelige og senere kendetegn. En solid forsmag på hendes kommende, andet album, som vi stadig sulter efter mere info omkring.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Kacy Hill ‘Arm’s Length’

American Apparel-modellen-turned-popmusiker Kacy Hill blev signet af ingen ringere end Kanye West på hans G.O.O.D. Music-pladeselskab, og hun har netop udsendt den korte ep ‘Bloo’, hvor ’Arm’s Length’ stammer fra. Basis ligger i det soulede klaverspil og Hills lyse vokal, og det er pakket ind i en flot popproduktion, hvor den faste og markerende stortromme driver vers og omkvæd frem. Et stærkt startskud for Hill.


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Navneløs ‘Elektrisk hånd’

Navneløs albumdebuterede med ’Værk’ sidste år – en betagende plade, der fik rosende ord med herfra. ’Elektrisk hånd’ er første udspil fra et kommende album, og gruppen viser format over de syv minutter, sangen svarer. Det er et studie i opbygning og brug af virkemidler – der går eksempelvis tre minutter, før vokalen overhovedet introduceres – og resultatet er et svævende stykke musik, man kan fortabe sig helt i.

Hør flere Top Tracks på de følgende sider.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Clarissa Connelly ‘Undone’

Connelly er en ung aarhusiansk singer/songwriter, hvis sange ligger i et spændingsfelt mellem elektronisk musik og soveværelsespop. Hendes dybe røst og vokalharmonier er i front for det synthprægede landskab, hvor svag percussion også stikker frem mellem de bastante stortrommeslag. ’Undone’ er fra Connellys debutudgivelse ‘Come In Roses’, der udkommer i dag (17. oktober), og så kan hun opleves live i aften i Aarhus.


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Negative Gemini ‘You Never Knew’

Lindsey French står bag navnet Negative Gemini, der fra basen i New York producerer æterisk og elektronisk popmusik. Hun debuterede i 2013, udgav ep’en ’Real Virtual Unison’ tidligere i år, og er nu på vej med sit andet album ’Body Work’, hvor denne sang er fra. Virkemidlerne er begrænsede, men klangrummet er stort og rumklangen allestedsnærværende.


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Soho Rezanejad ‘Catch the Girl’

Rezanejads soloprojekt (hun har en fortid i Gold Lip) har indtil videre peget i forskellige retninger – og dette nummer er ingen undtagelse. ‘Catch the Girl’ fremstår som en blanding af trance, synthwave og postpunk, hvilket på papiret lyder skizofrent, men det går bedre hånd i hånd i virkeligheden end man skulle have troet. Det er en klubbet dystopi pakket ind i en nostalgisk og retrospektiv teknologikærlighed. Nummeret stammer sammen med ‘Idolatry’ og ‘Everyday’s Another Holiday’ fra Rezanejads debut-ep, der er ude den 6. november.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Chairlift ‘Ch-Ching’

‘Ch-Ching’ er et lille kunststykke i sig selv. Et eksempel på, hvor mange hiphop- og r’n’b-elementer kan kan presse ind i popsang, uden at nummeret rent faktisk bliver andet end pop. Det er der kommet et skævt og ret fascinerende track ud af, der stammer fra duoens kommende album ‘Moth’, sat til at udkomme i januar 2016.


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. STWO ‘Haunted’

Stwo (der vist skal udtales som ’stu’ eller ’stew’) er en parisisk producer, der må siges at være på vej frem. Han har et par ep’er bag sig, men skrev tidligere på året under på en kontrakt med OVO Sounds Noah ’40’ Shebib, Drakes faste producermakker. ’Haunted’ er fra den kommende ep ’Distant’ og er en imponerende og forførende sag med knivskarp produktion fra den både tunge og subtile bas til det diskante og fyldige trommebeat. Det er den hollandske sanger Sevdaliza, der har lagt vokal til.


TheMindsof099_Daniel_Hjorth
The Minds of 99. Foto: Daniel Hjort.

9. The Minds of 99 ‘Til dem’

’Til dem’ er åbningsnummeret på The Minds of 99’s andet album, ’Liber’, der netop er udkommet. Albummet viderefører sikkert stilen fra debuten, hvilket ’Til dem’ med sirenesynths, 80’er-klingende guitar og en virkelig stor lyd understreger. Teksten henvender sig til folket: »Til dem med hjerter, der banker«, »til dem med mærkelige tanker«, og sanger Niels Brandt spørger undrende i omkvædet: »Hvem er vi?« Et enkelt, men svært og vigtigt spørgsmål i disse hektiske tider.

Følg Soundvenues Top Tracks-playliste i Spotify HER.

Læs også: Hør sidste uges Top Tracks

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af