Tyler The Creator har fået nok: Hør ham skyde med skarpt på aggressivt nyt track

Tyler The Creator har fået nok: Hør ham skyde med skarpt på aggressivt nyt track

Det er ikke alle, der er lige begejstrede for Tyler The Creator. Det ene øjeblik klandres han for at være homofobisk, det næste øjeblik er han racist, altimens han konstant kritiseres for at hade kvinder og at levere kvindevold- og voldtægtsfantasier i sine tekster.

Odd Future-rapperen har alle dage været fræk som en slagterhund. Men ovenpå et indrejseforbud til Storbritannien samt et uofficielt ditto til Australien, har han fået nok. Med Facebook-opdateringen »NY SANG; KUNNE IKKE KOMME PÅ EN TITEL« smed han i går et benhårdt nyt track, der foreløbig bare hedder ‘FUCK IT’. En (semi)-titel, der er ganske symptomatisk for nummerets bidende aggressivitet.

Nummeret er noget ulig det farverige festfyrværkeri, der udgjorde hans seneste udspil ‘Cherry Bomb’, og med sin dystre tone, indædte vrede og stramme rimkaskader emmer nummeret derimod mere af en tidligere Tyler-produktion a la 2009-mixtapet ‘Bastard’. Linjerne er bestemt værd at tjekke nøjere ud, da hans opsang til verden er tætpakket med kløgtigt ordspilleri og veldrejede rim.

Hør nummeret herunder og få alle linjerne med via Genius HER.

Læs også: Se Tyler The Creator i mindfuck-video til ‘Buffalo/Find Your Wings’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af