Halloween-udklædt Taylor Swift synger ‘Frozen’-sangen med Idina Menzel

Halloween-udklædt Taylor Swift synger ‘Frozen’-sangen med Idina Menzel
Foto: Taylor Swifts Instagram.

Taylor Swifts ‘1989’-turné har efterhånden været vidt omkring (og budt på et utal af gæster), men i går sagde hun farvel til USA med et show i Tampa. Touren har indtil videre budt på 73 koncerter i USA, Canada og Europa (ingen Danmark!), og slutter nu af med 12 i Singapore, Kina og Australien.

Swift sagde dog farvel til hjemlandet med et brag, og så kolliderede koncerten også lige med Halloween. Sangerinden troppede derfor op på scenen klædt ud som snemanden Olaf fra ‘Frozen’-filmen, og fik således besøg af Idina Menzel til en fremførsel af gigahittet ‘Let It Go’.

Det var dog ikke den eneste overraskelse, og Swift blev også joinet af stortalentet Alessia Cara’, der spillede ‘Here’.

Se videoer og billeder forneden.

 

 

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af