Kanye udtaler sig om ‘SWISH’: »Det bliver bedre uge for uge«

Kanye udtaler sig om ‘SWISH’: »Det bliver bedre uge for uge«

Kanye udtalte sig for første gang i et stykke tid om sit kommende album ‘SWISH’, da han i går medvirkede i radioværten Big Boys morgenprogram. Han sagde, at familien er hans førsteprioritet i øjeblikket, og at han ikke har lyst til at hype albummet op, fordi arbejdet går langsomt.

Men han siger også, at ‘SWISH’ er »som et sonisk maleri, der bliver bedre uge for uge«, og at han »er i laboratoriet hver aften« for at arbejde på udtrykket og albummets »sprog«, som han selv formulerer det.

Endvidere fortæller han også, hvad nogle måske havde regnet ud i forvejen, nemlig at Rihannas ‘FourFiveSeconds’ og The Weeknds ‘Tell Your Friends’ egentlig var sange ment til ‘SWISH’, som han dog endte med at give til andre.

Selv om det tegner godt for albummets niveau, så tyder det også på, at ‘SWISH’ altså ikke lander lige om lidt, som nogle har spået om.

Hør interviewet nedenfor, hvor Kanye også kort nævner sit arbejde med ‘808s & Heartbreak’-albummet, som han for nylig har optrådt med i fuld længde. Vær dog beredt på, at en del af interviewtiden går med, at Kanye og Big Boy roser hinanden frem og tilbage.

Læs også: Champagne, cylinderformede vaser og cornflakes: Se Kanye og Jay Z’s rider-krav

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af