Missy Elliott er tilbage! Se videoen til ‘WTF (Where They From)’ med Pharrell som gæst

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Missy Elliott har ligeså stille gjort klar til comeback: Hun optrådte med Katy Perry til Super Bowls halvlegsshow i februar, så remixede hun et Jack Ü-nummer, og senest var hun med som gæst på Janet Jacksons ‘BURNITUP!’.

Nu har vi så fået det første solonummer fra Missy i mange år med den nye ‘WTF (Where They From)’, der også ledsages af en musikvideo, der holder rapperens høje standard i hævn. Videoen er instrueret af Missy selv og Dave Meyers, og her er masser af spacy settings, vilde kostumer og seje dansere på segboards. Nummeret gæstes af Pharrell, der i videoen dog kun optræder som en marionetdukke.

Og mon ikke dette leder frem mod et kommende album? Der i givet fald ville være Missys første siden ‘The Cookbook’ fra 2005.

Læs også: Vores ønskeliste til Roskilde Festivals Orange Scene (inkl. Missy)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af