Santigold er tilbage: Hør første single fra det kommende album ’99¢’

Santigold er tilbage: Hør første single fra det kommende album ’99¢’

Fire år skulle der gå mellem Santigolds (dengang kendt som Santogold) selvbetitlede gennembrudsplade til efterfølgeren, ‘Master of My Make-Believe’. Nu er der gået atter fire år, og den amerikanske sangerinde er endelig tilbage med dugfriske toner.

Santigold (der i den virkelige verden utroligt nok går under det fornemme navn Santi White) har netop offentliggjort, at hendes tredje langspiller lander i begyndelsen af næste år. Albummet får titlen ’99¢og dets førstesingle er allerede ude i form af den overmåde optimistiske og tilbagelænede synth-funky ‘Can’t Get Enough of Myself’.

Santi er på albummets cover gået all in på ’99¢’-temaet, da hun i bedste, billigste materialist-ånd har lagt sig i lufttæt plastik blandt alskens produkter. Sangerinden forklarede i et interview med Beats 1’s Zane Lowe med ordene: »Det er mig og mit liv i en pose – vakuumpakket med en 99 cent-klistermærke på. Alt er et produkt nu til dags, inklusiv mennesker og forhold. Alt er marketing, produkter. Så: Jeg er et produkt. Derudover er alting også undervurderet, så jeg syntes, 99 cent var en god pris for mig og mit liv«.

Se albummets cover og hør ‘Can’t Get Enough of Myself’ samt det lille interview herunder.

Læs også: Disse 12 album skal du høre i november – fra Grimes og Adele til Boots og Bieber

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

e0111392

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af