Her er de 10 fedeste fester til julen og nytåret

Julen ligger ikke optimalt rent festmæssigt, men selvfølgelig sker der ting og sager alligevel. Her er to håndfulde fester til juletiden og nytårsaften.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Karl William og Emil Stabil til Glögglich
Hele Aarhus’ ungdom samles som sædvanligt til julens helt store fest, Glögglich, hvor nye som gamle venner kan mødes i baren. Som sædvanligt er line-uppet mere end overvældende, og i år er både Karl William, Emil Stabil, Soleima, M.I.L.K. og et solidt dj-hold på plakaten.

Glögglich
Tirsdag den 22. december
Train
Læs mere om festen på Facebook
VICTORJONES5636
Juleaften i Kødbyen
At gå i byen juleaften er en ædel tradition, som dog holdes i hævd af de færreste grundet en endnu længere tradition for skuffede forældre, hvis man render ud af døren inden det sidste lys på træet er brændt ud. Men det er muligt med lidt planlægning. Dette år kan du danse andefedtet af kroppen hos Jolene, der står klar med blandt andre Dee Brown, Mads Bjerregaard og Kasper Marott.

Jolene’s Big Christmas Eve Party
Torsdag den 24. december
Jolene
Læs mere om festen på Facebook

VICTORJONES-2755-685x506
Fuldt hus på Boxen
Jam the Box er et tilbagevendende koncept på Culture Box, der ganske simpelt går ud på at finde ud af, hvor mange forskellige dj’s man kan klemme ind på én aften i Black Box. 11 er ligningen endt på den 26. december, hvor blandt andre Klaus Boss, Jeppe Willumsen, Steen Kong og Mama Blake står klar.

Jam the Box
Lørdag den 26. december
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ny klubaften på Bakken
Bakken har i mange år holdt sig ekstra frisk ved hele tiden at opfinde nye klubkoncepter eller lade idérige arrangører gøre deres ting i lokalerne i Kødbyen. Thomas Olafsson og Carl-Emil Storm Gabrielsen står bag den nye elektroniske klubaften Observe, der har premiere den 26. december med besøg fra britiske Drew Nielsen, den ene halvdel af Drewxhill.

Observe
Lørdag den 26. december
Bakken
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Støtte-hiphop i Pumpehuset
Livsbanen hjælper udfordrede unge med at få gode, kulturelle oplevelser, og Unity Jam i Pumpehuset er et støtteprojekt for sagen. Bagmand Jesper Willeforte har en fortid i MC Einar, og det er derfor en sand parade af nye og gamle rappere fra alle hjørner af det danske hiphop-miljø, der dukker op den 27. december. Det drejer sig fx om Mund De Carlo, Al Agami, MC Einar, Pharfar og mange, mange flere.

Unity Jam
Søndag den 27. december
Pumpehuset
Læs mere om arrangementet på Facebook

VICTORJONES5606
Fire dages musik på KB18
Klub Konfus er en fire dage lang festival på KB18, der kombinerer live-musik med dj’s og fest om aftenen. Her er selvsagt masser af navne på plakaten, og man kan blandt andet se frem til Spejderrobot krydse klinger med Emil De Waal.

Klub Konfus
27.-30. december
KB18
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nytår med remix-kongen Cyril Hahn
Nytår er en mærkelig størrelse, og ifølge mange den mest overvurderede festaften på hele året – for det kan fanme’ være svært at finde den rigtige fest til efter midnat, der er klar på at modtage 12 m/k uden forvarsel. En lille håndfuld klubber står dog klar med redningen, og på KB3 i Kødbyen får man fint besøg af remix-troldmanden Cyril Hahn.

Cyril Hahn – New Years Eve Celebration
Torsdag den 31. december
KB3
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Techno-nytår
Culture Box har mange faste traditioner: Halloween, Jam the Box og i den grad også nytår, som hvert år fejres med et ‘bang’. Her bliver der ikke skåret om hjørner, og svenske Rivet står i spidsen for et hold, der kommer til at servere techno og house langt ind i 2016.

Culture Box Presents: New Year’s Eve Bang!
Torsdag den 31. december
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook

VICTORJONES5640
Jul på Bakken
Brandy står for torsdagsfesterne på Bakken, og når den 31. december i 2015 falder på en lillefredag er det jo bare med at leve op til ansvaret. Derfor står holdet bag A Brand(y) New Year, hvor residents vil spille op til dans sammen med klubkongen Jean Von Baden. Der loves billig cava, ej at forglemme.

A Brand(y) New Year
Torsdag den 31. december
Bakken
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Luksus-nytår
Skal det gerne være lidt finere end Kødbyen, inviterer CPH Finest til nytår i Royal Danish Playhouse. Arrangørerne har stået bag flere udsolgte nytårsfester på Hotel Skt. Petri, men har i år slået sig sammen med både Sunday og Pop Cph i endnu større lokaler. House og champagne er selvsagt.

The Extraordinary New Year’s Eve Celebration
Torsdag den 31. december
Royal Danish Playhouse
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: Musikårets 10 skøreste beefs

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af