Sia afslører: Rihanna leder stadig efter numre til ‘Anti’

Sia afslører: Rihanna leder stadig efter numre til ‘Anti’

Det ene øjeblik florerer der rygter om, at Rihannas imødesete ottende studiealbum, ‘Anti’, kun er et par dage fra udgivelse. Det næste teases der for fulde gardiner via en virtual reality-onlineapp – og planlægges verdensturné (med Danmark på rejsekortet).

Men bedst som vi troede, ‘Anti’ ventede rundt om hjørnet, er der dårlige nyheder. Sia har nemlig i et interview med BBC afsløret, at RiRi endnu ikke er færdig med albummet. Faktisk lader det til, at hun er ret langt fra – hun var nemlig på udkig efter flere numre til pladen, hvorfor hun aflagde Sia (som tidligere har hjulpet til med RiRis hitparade) et visit for at lytte til demoer.

»Hun tog fire (demoer, red.), men jeg ved ikke, om de ender der«, lød det fra Sia. »Jeg er ret sikker på, jeg har en med på næste album, men jeg ved ikke, om jeg ender med at få flere med«.

Hør hele Jo Whileys BBC-interview med Sia herunder.

Læs også: Årets 15 mest markante musikvideoer

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af