Se Diplo i storladent motorcykeldrama i videoen til Major Lazers ‘Be Together’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Be Together’ agerede åbningsnummer på Major Lazers ‘Peace is the Mission’ fra sidste år, og nu er der kommet en dramatisk og storladen musikvideo til tracket, der rumsterer i balladeafdelingen af Diplo og co.’s virke.

Natalie Bergman fra Wild Belle var med som gæstevokal på ‘Be Together’, og derfor har hun naturligvis også en hovedrolle i den – måske noget klichéfyldte – musikvideo. Bergman spiller rollen som kælen motorcykel-babe, der med Diplo bag styret drøner rundt på åbne amerikanske landeveje. Mon ikke den dristige kærlighedaffære er dømt til ulykke? Se selv med.

Læs også: Major Lazer på vores liste over 2015’s bedste sange

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af