Tinderbox skruer op for poppen med Years & Years og Jason Derulo

Tinderbox skruer op for poppen med Years & Years og Jason Derulo
Years & Years.

Tinderbox er i dag klar med fem navne til årets program, og der er godt nyt til dem med et blødende hjerte for pop. Dagens tilføjelser tæller nemlig popraketten Year & Years samt amerikanske Jason Derulo, der sammen med Scarlett Pleasure, EDX og Bassjackers slutter sig til det foreløbige program.

Med rekordfart skød Bristiske Years & Years sidste år sig afsted mod pophimlen, hvor debutalbummet ‘Communion’ år sikrede dem plads på hitlister verden over. Gruppen har hurtigt erhvervet sig en voksende fanbase herhjemme, hvor de sidste år grundet stor efterspørgsel måtte oprykke deres koncert fra Store Vega til TAP1.

Jason Derulo kommer forbi Odense med sidste års album ‘Everything is 4’.

Tinderbox løber af stablen den 23.- 25 juni og præsenterer blandt andre Rammstein, The National, David Gueatta, Dizzy Mizz Lizzy og Malk de Koijn.

Læs også: Frost fuldender program – Liima indtager luksussuiten på Hotel Astoria

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af