Ghostface Killah slagter Shkreli – se rapperens modsvar til rigmandens trusselvideo

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Striden mellem Martin Shkreli og Ghostface Killah ruller videre.  Som bekendt offentliggjorde den kontroversielle farma-rigmand for nyligt en video online, hvor han krævede en skriftlig undskyldning fra Wu-Tang-rapperen og truede med at slette samtlige bidrag fra ham på det efterhånden mytiske ‘Once Upon a Time in Shaolin’-album.

Nu er Ghostface klar med et ikke så lidt omfattende modsvar til trusselvideoen. Og han tager sig sin tid i den nye video, hvor det nærmest vælter ud med angreb på Shkreli, der både bliver sammenlignet med Peter Pan, Pee-Wee Herman (»the man with the 12-year old body«) og latterlige filmskurke fra 80’er-film.

Ghostface kommenterer også på den kontroversielle prisstigning på 5000 procent på livsvigtig medicin samt rigmandens grådige og priviligerede natur. Til sidst præsenterer rapperen sit eget crew bestående af både hans mor og søster, der selvfølgelig også bidrager med en kærlig opsang til Shkreli: »Stop fucking around! And grow the fuck up…«

De bitre stridigheder begyndte i slutningen af sidste år, efter Shkreli erhvervede sig det førnævnte Wu-Tang Clan-album til flere millioner dollars. Siden har flere af Wu-Tang-medlemmerne trukket i land og fortrudt salget af det eksklusive album, der kun blev udgivet i det ene eksemplar.

Læs også: Ny animationsvideo: Se Bill Murray og Wu-Tang Clan stjæle million-album tilbage fra Martin Shkreli

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af