Her er ugens 11 fedeste fester

Med Anya på Natbar, Konfetti, Bitchslap og fødselsdag på Rust.
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Årets første Konfetti med Kill J
Efter en kort vinterpause fortsætter vi vores Konfetti-koncept, hvor man torsdag aften kan opleve spændende navne fra den danske musikscene, mens man nyder mad fra en af Copenhagen Street Foods mange boder. Til årets første udgave står den på kringlet electropop fra Kill J, som formentlig kommer til at spille numre fra sin kommende debut-ep, ‘Quasi’, der er ude i starten af marts. DJ T.O.M. står bag pulten før og efter showet.

Konfetti
Torsdag den 25. februar
Copenhagen Street Food, Papirøen
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Strøm fester i Kødbyen
Den elektroniske festival Strøm, der løber af stablen til august, titter frem fra sit vinterhi denne aften, hvor de har inviteret amerikanske Mike Huckaby til at fylde 5e i Kødbyen med sin karakteristiske deep house med hints af soul og jazz. I løbet af aftenen kan man desuden opleve danske Tine Valentin og Morten Wittrock.

Strøm præsenterer Mike Huckaby
Torsdag den 25. februar
5e
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rust fejrer fødselsdag med stort lineup
I 2015 kunne Rust fejre 25 års jubilæum, men sådan et hjørne kan man selvfølgelig ikke runde hvert år. Derfor fejrer spillestedet og natklubben på Nørrebro ’bare’ 26 års fødselsdag, når de på fredag inviterer indenfor med et spækket program. På main floor er der gaderock fra Klub 27 og saftig soul fra D/troit, mens dj-lineuppet på begge etager tæller navne som Pharfar, Ras Money (aka Raske Penge), Luke Rocc, J.J. Wild og John Vincent. En solid blanding af nye og gamle residents.

Rust 26 års fødselsdag
Fredag den 26. februar
Rust
Læs mere om festen på Facebook

Bitchslap8
Bitchslap fejrer nyt magasin
Bitchslap Magazine misser sjældent muligheden for at fyre op under en god fest, og at de nu er klar med deres 25. nummer skal selvfølgelig fejres. Således er der releaseparty fredag på KPH Volume, hvor rutinerede pladevendere som DJ Schack, Cohnny Jazz og Fergus Murphy står for festsoundtracket.

Bitchslap Issue 25
Fredag den 26. februar
KPH Volume
Læs mere om festen på Facebook

Soundvenue-Footwork-2015.05.23_-51
Kenneth Bager holder hof
Mens Coma Club arbejder på deres næste arrangement, holder lillesøsteren AMOC pulsen i gang med fester på Sigurdsgade 39. Fredag er det tid til tredje omgang, hvor bagmanden Kenneth Bager dj’er i selskab med Cockwhore & Macho, mens det elektroniske enmandsprojekt The Swan and the Lake optræder live.

AMOC
Fredag den 26. februar
Sigurdsgade 39
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Anya rammer Natbar
Med mellemrum spæder Natbar den hyggelige privatfeststemning op med live-koncerter med lovende navne fra det danske vækstlag. Fredag aften er turen kommet til Anya, der samme dag slipper den nye single ’Breakup Battle’, der givetvis vil være på setlisten. Resten af aftenen er lagt i Mathias Mesteños kyndige hænder, der talrige gange har rykket Natbar-klientellet rundt på dansegulvet.

Anya x Natbar
Fredag den 26. februar
Natbar
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lovende dansk duo indtager Ideal Bar
Code Walk skød årets udgave af Vegas Udvalgte i gang med en intens demonstration af makkerparrets svært definerbare, men stærkt medrivende sammenkog af alskens genrer. Lørdag aften står de på egne ben på Ideal Bar og har varslet om massevis af gæsteoptrædener med dj-indspark fra blandt andre Sekuoia, Smerz og Erosion Flow.

Vega Klub x Code Walk
Lørdag den 27. februar
Ideal Bar
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Legebarn viser vej til det gode liv
Københavnske Louis Petri har netop haft release på sin første udgivelse ‘Easy’, og nu på lørdag er han tilbage på pinden med fjerde omgang af klubaftenen High Life på Bakken, der efter eget udsagn hylder det gode liv. Petri er selvfølgelig selv bag pulten på aftenen, der også langer op med Seba Santillana og Lui Danborg.

Bakken x High Life
Lørdag den 27. februar
Bakken
Læs mere om festen på Facebook
Soundvenue-Footwork-2015.05.23_-62


Jam the Box

Lørdag aften proppes Culture Box med techno og house, når Jam the Box vender tilbage med parolen om, at for mange dj’s ikke fordærver festoplevelsen. Aftenen præsenterer et velassorteret menukort af pladevendere, og denne gang står Red Bull Music Academy desuden klar med en session i Red Box. Dj’s på programmet tæller blandt andet Uffe, Paxton Fettel, Solid Blake og Suleiman.

Jam the Box
Lørdag den 27. februar
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Soundboks byder til fest og smugkig
En flok entreprenante elektroniknørder manglede ordentlig lyd på Roskilde, og derfor byggede de den ultimative udendørshøjtaler og navngav den Soundboks. Nu er festivalsæsonen snart over os, og derfor skal kreationen selvfølgelig skydes afsted i auditiv ånd til masserne. Derfor inviterer bagmændende til fest på Generator Hostel, hvor man udover en demonstration af højtalervidunderet også kan få fart på fødderne med dj-sets fra Mikkel Reitz, Brynjolfur og Smerz.

Soundboks
Lørdag den 27. februar
Generator Hostel
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Pernille holder fødselsdag
Som det står på Facebook-eventen: Lidt fødselsdag har man vel altid. DJ og Strøm-booker Pernille afholder endnu engang fødselsdag på Jolene, og denne aften medbringer hun opbakning i form af ven og dj-kollega Resom. Fest, flag og elektronisk musik. Kagen må man selv medbringe.

Pernilles fødselsdag på Jolene
Lørdag den 27. februar
Jolene
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af