Tame Impala forvandler Miguels ‘Waves’ til charmerende synthtrip – hør remix

Tame Impala forvandler Miguels ‘Waves’ til charmerende synthtrip – hør remix

Hvis du mangler et smooth soundtrack til din fredag morgen, er der hermed serveret gode vibrationer direkte fra Miguel. Hans dugfriske ‘The Rogue Waves’-ep er nemlig netop landet – en ep fuld af prominente gæster, der remixer hans stærke ‘Wildheart‘-hit ‘Waves’.

Blandt de remixende gæster finder vi Tame Impala, som har forvandlet nummeret til et (om muligt) endnu mere solbeskinnet trip bestående af lutter sommerstemning og glitrende synthflader. Et nummer, der næsten lige såvel kunne have fundet vej til ‘Currents’.

‘The Rogue Waves’ indeholder også den Travis Scott-assisterede version, som forleden blev leveret i live-udgave hos Ellen Degeneres. Ep’en byder desuden på remixes af Joshua Tree, RAC og Kacey Musgraves.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af