Skyd weekenden i gang med Kenton Slash Demons nye track ‘Dok’

Skyd weekenden i gang med Kenton Slash Demons nye track ‘Dok’

Kenton Slash Demon gjorde sidste år comeback med både ‘Skydancer’-ep’en og ‘Harpe/Syko’-udgivelsen, og den 11. marts er det produktive makkerpar Silas Moldenhawer og Jonas Kenton på gaden med den nye ep ‘TT/Dok’.

I den forbindelse har singlen ‘Dok’ set dagens lys, og endnu engang bliver der skubbet til elektronikkens bøjelighed, hvor engelsk 2-step kolliderer med et ustadigt trommegroove, alt imens afrikanske vokalråb snor sig om produktion.

Kenton Slash Demon har netop optrådt i Nikolaj Kunsthal indhyllet i Dark Matters visuals, og næste koncert er til by:Larm-festivalen i Oslo, hvorefter duoen spiller to udsolgte koncerter som support for NorthSide-aktuelle Flume i henholdsvis London og Paris.

Læs også: Kenton Slash Demon på vores liste over de bedste numre fra 2015

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af