Stærk pakke: Distortion føjer ti nye navne til årets program

Stærk pakke: Distortion føjer ti nye navne til årets program

Der er nu 100 dage til Distortion Ø indtager Refshaleøen, og i den anledning giver festtsunamien os ti stærke nye navne, vi for alvor kan se frem til: Empress of, Kelela, Gilli, Jamaika, Tiga, David Rodigan, Ata Kak, Borneland, Brynjolfur og Kasper Bjørke.

Blandt dagens store scoops finder vi Kelela, der sidste år optrådte på både Roskilde Festivals og Stella Polaris’ musikplakater. Men det afholder heldigvis ikke den amerikansk-etiopiske r’n’b-innovatør og gudsbenådede sangerinde fra at vende tilbage til dansk grund. Med sig har hun sit mixtape-gennembrud fra 2013, ‘Cut 4 Me’, samt sidste års ‘Hallucinogen’, der om noget holdt den imponerende standard, hun havde lagt for vejen på debuten.

Bag det fornemme alias Empress Of finder vi spansk-amerikanske Lorely Rodriguez, der i efteråret debuterede med det imødesete album ‘Me’ – en sødmefuld blanding af indtagende synthpop, sensuel legesyge og hård house-flirt krydret med masser af sexede punchlines.

Fra den blomstrende, danske hiphop-scene finder vi brandvarme Gilli og det lovende Breakin’ Sound-navn Jamaika, der også sidste år besøgte Distortion til Droz Daily Steezins gaderave.

Dagens ti nye navne slutter sig til de fem tidligere offentliggjorte: Dixon, Yung Lean, Helena Hauff, Aurora Halal og HVOB.

Alle navnene vil være at finde på Refshaleøen 3. og 4. juni, hvor Distortion Ø udgør kulminationen gadefesterne i hovedstaden forinden. På øen er der plads til godt 60 koncerter og dj-set, så vi kan nok godt regne med flere offentliggørelser snarest.

Læs også: NorthSide afslører (næsten) årets fulde program – ti nye navne på plakaten

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af