Top Tracks: Her er ugens 10 bedste nye sange

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Jamie xx + Four Tet + Romy ‘Seesaw (Club version)’

Det er ingen hemmelighed, at vi var meget begejstrede for Jamie xx’s ’In Colour’-album fra sidste år. Men var man en af dem, det manglede lidt mere smæk for skillingen, kan man her kaste sig over Four Tets ’Seasaw’-remix, der giver lidt mere tempo og dybde til den Romy-assisterede klubsjæler.


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Jelani Blackman ‘Submarine’

Det er de færreste nye artister, der kan prale af at have samarbejdet med Brian Eno allerede før debutalbummet. Jelani Blackman er en af undtagelserne, og alligevel er ‘Submarine’ så lidt Eno som musik kommer. Blackmans varme soulstemme står stærkt, og der er både plads til et dybt pulserende groove samt et nærmest lounget hyggepiano.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Slowolf feat. Pell ‘The Ring’

»Hvis Outkast blev dannet i morgen ville det måske lyde lidt sådan her«, udtaler Andreas Asingh aka Slowolf om hans dugfriske single ‘The Ring’ med L.A.-rapperen Pell. Singlen er taget fra Slowolfs kommende ep ‘White Feathers’, der udkommer 1. april.


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Atticus Lowe ‘Unaffected’

Med en buldrende puls og ildevarslende piano tordner ‘Unaffected’ afsted med Atticus Lowes sørgmodige vokal som bannerfører. Den højtidelige basgang leverer fra start til slut massage til øregangene, og efter en demo af denne kaliber, kan man næsten kun have høje forventninger til sangskriverens næste udspil.


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Porches ‘Car’

Porches har netop sluppet deres andet album ‘Pool’, hvorfra singlen ‘Car’ for alvor har sat jungletrommerne i gang. Drømmende guitarflader smelter ned over en insisterende basfigur, der tilsammen løfter forsanger Aaron Maines stemmemelankoli op i et højere skylag. En vaskeægte dreampop-flødeskumskage.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Primal Scream feat. Sky Ferreira ‘Where the Light Gets in’

90’er-ikonerne Primal Scream er tilbage med en synthflimrende ny single, der har Sky Ferreira med på et formidabelt vokalvisit. Genretrofasthed har aldrig været Primal Screams stærke side, og det nye album vil nok også kunne lidt af hvert – ikke mindst fordi cool-dronningerne i Haim også lægger vejen forbi.


drake

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

(Nummeret starter ca. ved 34:20)

7. Drake ‘Summer Sixteen’

Hvordan kan man ikke elske ’Summer Sixteen’? De bidske trommer, Drakes småfalske måde at synge »reveeeeenge« på og DJ Khaleds legendariske »They don’t want us to have a bigger pool than Kanye« – hele tre ting på én gang!


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Rhain ‘Humdrum Drivel’

Fra England singledebuterer Rhain i denne uge, og på ‘Humdrum Drivel’ er stemmen i høj grad et instrument, hvor dynamikken sætter scenen for Bristol-sangerindens højst avantgarde musikteater. Den konfliktplagede lyrik leveres med punktlig timing og varieres med småskæve vokaludving, hvor Kate Bush såvel som Joanna Newsom spøger i kulissen.


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Lushlife feat. Ariel Pink ‘Hong Kong (Lady Of Love)’

Philly-rapperen Lushlife har et nyt album på vej, der blandt andet bliver gæstet af Killer Mike, I Break Horses og mange flere. Den seneste single ‘Hong Kong (Lady of Love)’ har glamgøjleren Ariel Pink med på klagende omkvædsserenade, der flot står i kontrast til Lushlifes bidske rap. Og med en stærk puls i Kavinsky-ligaen emmer produktionen af et midnats-cruise gennem ‘Drive’-land.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Animal Collective ‘Lying in the Grass’

Modsat Animal Collectives forrige single – den lalleglade ‘Floridada’ – er ‘Lying in the Grass’ klassisk elektronisk messin’ around, som kun Baltimore-gruppen kan slippe afsted med. Nummeret er vrøvlende, snørklet og til tider næsten naivt – og heldigvis himmelsk besynderligt.

Følg Soundvenues Top Tracks-playliste i Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af