Forførende video: FKA Twigs slipper nyt ømt nummer, ‘Good To Love’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Iklædt både lagener og fletninger lukker FKA Twigs os endnu engang ind i sit skrøbelige, forførende univers, der er viklet ind i kunstfærdig kærlighed. Denne gang krænger den britiske sangerinde følsomt sit hjerte ud blandt lavmælt, pulserende synth og ulmende, klagende kor på nummeret ‘Good To Love’, der er akkompagneret af endnu en typisk smuk og sensuel video fra Twigs-universet instrueret af Tahliah Barnett selv.

‘Good To Love’ er første udspil fra den britiske sangerinde, siden hun i efteråret slap sin fremragende ep ‘M3LL155X‘. Nummeret, der er produceret af Barnett selv i selskab med Rick Nowels (som tidligere har siddet bag knapperne hos blandt andre Adele og Lana Del Rey) bliver udgivet som single snarest, og den kan opleves live hos Jimmy Fallon på onsdag den 24. februar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af