Baby In Vain annoncerer længeventet debut-ep – hør den stærke single ‘Marthas’s View’

Baby In Vain annoncerer længeventet debut-ep – hør den stærke single ‘Marthas’s View’

For tre års tid siden bragede de direkte igennem og overbeviste med en håndfuld velsmedede, kraftfulde tracks samt en række eftertragtede liveshows til både anmelder- såvel som old school-hærdede rockhjerter. Efter en længere pause har trioen nu endelig annonceret deres debut-ep ‘For the Kids’, der udkommer den 29. april.

Ep’en lander via newyorker-selskabet Partisan Records, der desuden har navne som Eagulls og Torres i stald. Forud for debuten har vi nu fået den hårdtslående førstesingle, ‘Martha’s View’, hvor der er kælet for alt fra storstilede riffs, smadrede trommer og klagende, stærk vokal.

Læs også: Hør Chinahs remix af BBC Sound of 2016-vinder Jack Garratt

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af