Her er ugens 10 fedeste fester

Med Boogie Juice, Funky Fredag og r'n'b-dronning Rust.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Australier vender op og ned på dansegulvet
Det faste festkoncept Manna er endnu engang på banen med et torsdagstilbud, du umuligt kan afslå. I denne uges kapitel er dansegulvet vendt på hovedet, når den australske producer og dk Andy Hart rammer Jolene med et mix af alt godt inden for old school disco til acid house. Co-host Paxton Fettel er også linet op sammen med Ryan Dank og Kris Percy fra Sleazy Beat Recordings.

Manna
Torsdag den 10. marts
Jolene
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Frisk fløde i Sværtegade
Fredag aften kan du få dig en solid dosis fløde til ørerne, når klubaftenen Whipped Creme søsættes på The Zoo i Sværtegade. Bloggen Droz Daily Steezin og bookingbureauet 3 Tsunami Agency står bag, og konceptet er at præsentere nye navne indenfor r’n’b og urban.

Det mest prominente navn på programmet til premiereudgaven er Katie Keller, der allerede har et radiohit under vesten i form af ’Eller ik’, der har Suspekt-rapperen Bai-D med som gæsterapper. Derudover optræder King, der tidligere har optrådt på Trailerpark og varmet op for Angel Haze, den italienske sanger og producer Kawn og det svenske popprojekt Brave a Danger.

Whipped Cream
Fredag den 11. marts
The Zoo
Læs mere om festen på Facebook
Bitchslap33


Funky 
festambassadører flammer op for dansebrædderne
Nogle gange giver fredag dig ingen anden mulighed end godvilligt at overgive dig selv til den fuldfede soul og r’n’b. Ind kommer Funky Fredag på Sigurdsgade, der i et stykke tid nu har været bannerfører for at bringe funken til masserne, og denne gang er naturligvis ingen undtagelse. Som altid kan du få adgang til festen kvit og frit mellem 20-21, hvor der også er indlagt happy hour mellem 20-22 til at slukke tørsten.

Funky Fredag
Fredag den 11. marts
Sigurdsgade 39
Læs mere om festen på FacebookSoundvenue-Footwork-2015.05.23_-33


Stengade skruer op for bassen
Weekendens dybeste leverstød leverer Circle Vision, når de endnu en gang sætter strøm til en bastung fest på Stengade. Fra England kommer Dark Tantrum, der har udgivet på Digital Mystikz-medlemmet Malas label. Han deler scene med estiske Bisweed, australske Baddums og lokale Dublifters, RDG og Gaze III.

Circle Vision
Fredag den 11. marts
Stengade
Læs mere om festen på Facebook

Soundvenue-Footwork-2015.05.23_-63
Japansk dj indtager Ideal Bar
Pladeselskabet og musikerkollektivet C.U.P. (Copenhagen Underground Posse) har efterhånden huseret i det københavnske natteliv en del år. Fredag står de bag underholdningen på Ideal Bar, hvor den japanske dj Kez Ym, der blander disco, house og jazz, står bag pulten sammen med C.U.P.’s Terry Tester og Dee Brown.

C.U.P x Vega Klub
Fredag den 11. marts
Ideal Bar
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Undergrunden fester på Bakken
Vil du opleve, i hvilken retning de musikalske vinde blæser i undergrunden, kan du med fordel smutte på Bakken på fredag. Her blændes der op for den første udgave af klubkonceptet Marble Arch, hvor grupperne Lød, Pardans og Fredtube spiller live, mens Lukas & Loke, JK & Hjalte, Jonathan & Halfdan og DJ Sam’s Town dj’er.

Marble Arch x Bakken
Fredag den 11. marts
Bakken
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Breakdance og tung vinyl
Lørdag løber breakdance-konkurrencen Floor Wars af stablen i Vega, og bagefter inviterer KB18 til massivt afterparty. Fra kl. 21-23.30 er der rap-jam med en håndfuld optrædende, og derefter lufter rutinerede turntablister som DJ Ras Schack, finske Focus og Boogie Juice-drengene DJ Cars10 og DJ Whut deres vinylsamling.

Boogie Juice: Rap Juice Jam
Lørdag den 12. marts
KB18
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dans som Travolta på Double Rainbow
I 1977 bragede filmfænomenet ‘Saturday Night Fever’ igennem, der sikrede John Travolta en sikker plads på discodansetronen i mange år efter. Hvorvidt det er et tilfælde, at Double Rainbow har lagt deres kommende discofest på en lørdag er selvfølgelig svært at sige, men sikkert er det dog, at den kommende fest lover masser af hustle og retro-ficeret fis og ballade. Mikkel Brask og Manmade DeeJay svinger dj-pisken på aftenen og skruer uret tilbage til 1979 med en sikker vinder af en musikalsk tidsmaskine.

Disco like in 79′
Lørdag den 12. marts

Double Rainbow
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

R’n’b-dronning giver natkoncert på Rust
Hun er ene r’n’b-sangerinde i det fremstormende og rapper-dominerede Atlanta-kollektiv Awful Records, men Abra er i fuld kontrol. Hun skriver og indspiller alt materiale selv, og når hun optræder live er det alene i front kun bakket op af en laptop. Resultatet er et intenst mash-up af r’n’b, pop, bas og elektronisk musik, som denne lørdag kan opleves til en natkoncert på Rust. Abra optræder til den faste hiphop-klub Flavour, der også sørger for dj’s før og efter i form af Serbern og Graded. I Rusts kælder huserer Club Cocoa.

Flavour: Abra
Lørdag den 12. marts
Rust
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bredspektret techno-showcase på Loppen
Lørdag har Loppen fuld smæk for techno-skillingen, når Fast Forward præsenterer Local Live – en showcase med en mission om at optegne fem stærke københavnske acts inden for genren. På programmet finder man navne som Historical Repeater, Funeral Future, Klaus H og Haraam, hvor også DJ Lasse Vind har meldt sig under festfanerne på aftenen.

Fast Forward Presents
Lørdag den 12. marts
Loppen
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af