Her er ugens 10 fedeste fester – Påskeboogie, Flammekasterfest og John Talabot på Culture Box

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

OHOI! skyder påsken i gang med Manchester-bas
Ugens festprogram starter naturligvis tidligt i denne uge, og derfor kan du allerede onsdag kickstarte miniferien med den årligt tilbagevendende omgang påskebas i Pumpehuset. OHOI! har fløjet fint selskab ind fra Manchester i form af Dub Phizix og Strategy, der på aftenen i samarbejde med utal af DJ’s rundt omkring i huset vil give ordet pumpestation en helt ny betydning

Påskebass
Onsdag den 23. marts
Pumpehuset
Læs mere om festen på Facebook

Soundvenue-Footwork-2015.05.23_-33Fri fadøl og firserfest på Sigurdsgade
Givet – overskriften er som taget ud af lokalbladet i dagene op til den årlige by-ballefest. Men med det ultrapopulære festkoncept Funky Fredag har Sigurdsgade længe været garant for en tidstypisk omgang sjov og ballade. Denne gang er de fede firsere på programmet, der allerede nu lover et gyngende dansegulv – og så er den altså god nok, festen byder nemlig på gratis fadøl fra 22-23.

Sigurdsgade 80’s
Onsdag den 23. marts
Sigurdsgade 39
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Spansk DJ-vidunder på Culture Box
Få kan formidle sommertemperatur gennem pladespilleren som John Talabot. Nu vender det spanske vidunder tilbage til Culture Box med sit organiske house-mix, der altid plejer at overraske med alt fra J. Dilla til disco. Torsdag aften i Black Box får han opbakning af et bredt udsnit af dj’s, hvor også Esther Silex styrer herlighederne fra pulten i Red Box.

John Talabot
Torsdag den 24. marts
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook

Bitchslap35Kom påskesulet til livs på Ideal Bar
Påskefrokosten er en sikker vinder til at efterlade dig flommefed og ubevægeligt dvask på sofaen. I den højtidlige anledning er der derfor heldigvis også rig mulighed for at ryste flæsket af sig, hvor et godt bud kommer fra Ideal Bar, der torsdag afholder et rendyrket boogie-get-down. John Vincent og Jason ‘Whut’ Rivera er bag pulten, hvor de lukker op for en pladetaske fyldt til randen med alskens hiphop, r’n’b og funk.

Easter Boogie
Torsdag den 24. marts
Ideal Bar
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Emil Stabil bringer hiphoptalent til København og Aarhus
Emil Stabil (ham, der som bekendt hverken er fugl eller fly) har i samarbejde med pladeselskabet Lil Label disket op med et umådeligt stærkt program bag sig til sine to koncerter i henholdsvis Pumpehuset torsdag og på Radar fredag. På Pumpehuset joiner blandt andet Unge Ferrari, der i øjeblikket storhitter i hjemlandet Norge, hvor koncerten på Radar byder på de lovende Cannibal Records-raptalenter Hakeem og J-Mix i tæt følgesskab med et større surprise-act. 

Hestekræfter
Torsdag den 24. marts
Pumpehuset
Læs mere om festen på Facebook

Fredag den 25. marts
Radar
Læs mere om festen på Facebook

Bitchslap3330 timers marathonfest i Valby
Det kan virke ambitiøst, men ikke desto mindre er missionen klar og kontant. Arrangementet ‘30 hour space trip’ skydes nemlig i gang tidligt fredag og vil derefter fortsætte sin rumfærd weekenden ud med et overvældende program af dj’s, rytmer og ekstatisk glæde. Så husk energidrikken til marathonfesten, hvor musikken runger konstant over 30 timer på hele to scener – uden stop.

Hus på Husets: 30 hour space trip
Fredag den 25. marts
KraftWerket, Valby
Læs mere om festen på Facebook

Bitchslap38Hyperaktive dansefødder slider dansegulvet på Jolenes
Det var en fælles forkærlighed for Chicago-dansen footwork, der i oktober sidste år samlede Code Walk, RDG og Beastie Respond på Jolene til en ruskende hyldest til de lynhurtige trin. Nu invaderer festen samme lokaler, og vi håber arrangørerne allerede har pudset brædderne med ekstra hårdfør lak, inden dansefødderne rykker ind til endnu en omgang klø.

Lash Out
Fredag den 25. marts
Jolene
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Varme knus og cool dj-crushes
Der er kærlighed i luften hos Apeiron-crewet denne aften på Culture Box. Ikke nok med, at der er dømt knuz ad libitum – det københavnske dj-kollektiv medbringer også en række kunstnere, som de har kastet deres ubetingede kærlighed over. Aftenens beats er primært hentet hos Glasgow-pladeselskabet All Caps, der har sat Vancouver-dj’en Bluntman Deejay, Bake og All Caps co-founderen Ryan Martin på plakaten. Desuden vil et par af Apeirons egne beatbetvingere samt DJ HVAD og Aus Rex sørge for nattens soundtrack.

Knuz
Fredag den 25. marts
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Undergrundsrock rykker ind på Sigurdsgade
Skulle du stå og mangle et rockfix efter ugens mange familiesammenkomster, præsenterer Sigurdsgade lørdag et spækket program af dansk undergrundsrock. Oplev blandt andet dansksproget psych-rock fra De Underjordiske og mørkrandet shoegaze med Shiny Darkly, inden Lorenzo Woodrose m.fl. holder den beskidte rockfest kørende natten lang bag pulten.

Hvorvidt en flammekaster vil være til stede, er dog uvist.

Flammekasterfest
Lørdag den 26. marts
Sigurdsgade 39
Læs mere om festen på Facebook

Bitchslap11Påske-bash med Pharfar og vennerne
Er du vild med ildebrand i byen om søndagen, er der et bestemt sted i København, hvor der er lidt mere ild i den end som så. Stengade slår nemlig denne søndag endnu engang dørene op til en omgang smittende Rub’a’Dub-galskab og melder om feberhedt dansegulv og brandvarme rytmer.

Pharfar og hans venner styrer løjerne i deres stiveste påske-puds.

Rub’a’Dub Sundays
Søndag den 27. marts
Rub’a’Dub
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af