Hos Colbert: Se Roskilde-aktuelle New Order levere en hårdpumpet ‘Singularity’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi krydser allerede fingre for at opleve hits som ‘Blue Monday’, ‘Ceremony’ og True Faith’, når New Order omslutter Dyreskuepladsen i rendyrket popmørke til sommer. Legendernes turné er allerede i gang, hvilket i går bragte dem forbi Stephen Colberts talkshow med ‘Singularity’ fra sidste års comeback-album ‘Music Complete’.

Gårsdagens performance var en eksemplarisk opførsel i elektronisk dance-lede, der trak tråde tilbage til New Orders stærkere stunder, og vi forestiller os, at Stephen Morris’ suveræne trommepisk må have efterladt den aldrende trommeslager relativt forpustet.

Se optrædenen foroven og hør ‘Singularity’ i et forlænget mix forneden.

Læs også: Et halvt år med Colbert: De 10 bedste musikoptrædener – rangeret

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af