Nyt fra Frank Ocean-lejren: Producer Malay slipper detaljer om kommende album

Nyt fra Frank Ocean-lejren: Producer Malay slipper detaljer om kommende album

Når det kommer til dette års (og sidste og forrige års – but who’s counting) måske mest imødesete album, Frank Oceans efterfølger til 2012’s ‘Channel Orange’, er vi som hunde efter nye detaljer. Også selv om folk sjældent er helt klare i spyttet, når de bliver adspurgt om projektet.

Dagens nyheder kommer fra producer James ‘Malay’ Ho, der ligesom på ‘Channel Orange’ sidder bag knapperne på Oceans kommende udgivelse. I et interview med Pitchfork afslører Malay, at Ocean knokler igennem hårdere end nogensinde, og at albummet stort set kan lande når som helst – måske om en måned. Læs hans Frank Ocean-relaterede citater herunder.

»Jeg siger altid til folk: Når han er klar, får verden det. Det kunne være i morgen … Eller, ikke i morgen, men måske om en måned. Vi har alle sammen arbejdet hårdt. Han har arbejdet super hårdt. Jeg føler, han har arbejdet hårdere, end han nogensinde har arbejdet i sit liv. Jeg glæder mig til alle skal høre det. Jeg tror helt sikkert, folk bliver glædeligt overraskede«.

»Mange af tingene på det nye album blev lavet med en håndholdt mikrofon i kontrolrummet. Frank udforsker forskellige vibes helt igennem på dette album. Jeg vil ikke sige, det er ‘løsere’ vokalmæssigt, men hans mentalitet; på visse tidspunkter virker det ikke lige så over-omhyggeligt«.

Foruden at være bagmand hos Frank Ocean, har Malay på det seneste leveret producerende kræfter til blandt andre Zayn Malik, Vic Mensa og Miguel.

Læs også: Tre gode grunde til du skal tage Zayns solokarriere seriøst

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af