Adieu OVO Sound: iLoveMakonnen afbryder samarbejdet med Drakes pladeselskab

Drakes remix af ‘Tuesday’ skød iLoveMakonnen mod stjernerne, hvilket også affødte en kontrakt med Toronto-rapperens label OVO Sound. Her blev det dog kun til en genudgivelse af hans selvbetitlede debut-ep i 2014, da iLoveMakonnen i går har afbrudt samarbejdet med pladeselskabet.

Atlanta-rapperen har valgt udelukkende at fortsætte med Warner Brothers’ pladeselskab i ryggen. Han udtaler til Pitchfork:

»Jeg kan ikke takke OVO, 40, Oliver, Future og Mr. Morgan nok for alt, de har gjort for min karriere. Ingen ord kan udtrykke, hvor meget jeg værdsætter Drake for at være en del af min succes med ’Tuesday’. Jeg er sikker på en masse haters vil have dårlige ting at sige, men alt i alt er min beslutning om udelukkende at være på Warner Bros. Records det rigtige for mig og i min bedste interesse. Beklager at der ikke er nogen beef at fortælle. DRINK MORE WATER«.

iLoveMakonnens debutalbum er siden dets planlagte udgivelse sidste sommer flere gange blevet udskudt og forsinket. Rapperen udgav i sidste måned det sjette kapitel i mixtape-serien Drink More Water udelukkende på Warner og spiller natkoncert på Rust den 6. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af