Distortions gadefester i fare – festivalen skal sælge 10.000 gadearmbånd i 2016

Under den mundrette titel ‘Hvis Distortion er fucked – er du fucked’ lancerer den københavnske festival i dag en ny kampagne, der kalder på alle festdeltageres støtte ved at købe et gadearmbånd til årets festivitas.

Budskabet er klart: Hvis ikke Distortion i 2016 sælger 10.000 gadearmbånd (100 kr. stk) til en værdi af én million kroner, så må de i 2017 lukke ned for en eller to gadefester.

Det nye tiltag er en reaktion på sidste års rekordlave salg af gadearmbånd, der i sin tid blev lanceret for at redde festivalen fra økonomiske problemer tilbage i 2010-11, hvor publikumstallet eksploderede. Siden har salget af armbåndene ligget mellem 8.000-13.000 solgte pr. år, mens antallet af solgte armbånd i 2015 var røget helt ned på 3.400 stk.

Gadearmbåndet relanceres i år også som er såkaldt ‘fordelsarmbånd’, hvilket vil sige, at der følger forskellige fordele med før og under festivalen. Hold dig opdateret HER – pt. er der for eksempel adgang til luksustoiletter inkluderet.

Gadearmbåndet kan købes i 7-Eleven-butikker i Storkøbenhavn og hos Billetlugen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af