Forpremiere: Hør producer-magikeren Tue Track trylle uvirkelige lyde ud af PowerSolo-plade

Forpremiere: Hør producer-magikeren Tue Track trylle uvirkelige lyde ud af PowerSolo-plade

OBS: Streamen var tilgængelig i en begrænset periode og er nu taget ned.


Nogle af Danmarks allerkyndigste producer-naller har fået tag i noget af den bedste skramlede rockabilly, der kan opstøves på dansk grund. Malk de Koijn-medlemmet og superproduceren Tue Track har samplet, toptunet og leget sig frem til ‘The UnReal Zound’, der tager udgangspunkt i PowerSolos seneste album, ‘The Real Sound’ – og som nu efter sigende skulle være blevet ‘the hippest hop rock record ever minced’.

Til trods for samarbejdet mellem beatmageren og americana-rockgruppen, der har stået på over de to seneste år, har de to parter aldrig mødt hinanden ‘face to face’, førend albummet blev sat i produktion sidste måned. Ikke desto mindre lykkedes det de umage legekammerater at sætte hele 11 numres uvirkelig lyd i verden, samt at skabe en mini-dokumentarfilm, der dokumenterer makkerskabets endelige møde, hvor de taler om albummet – og kunst, filosofi og livets helt store spørgsmål.

Mens dokumentaren er på vej, har vi fået fingrene i ‘The UnReal Zound’ før dens officielle udgivelse. Hør hele pladen herunder, hvor de skæve børn må siges at være dem, der leger bedst.

Læs også: Hiphop vs. Rock’n’roll: N.W.A. hyldes og udhænges i The Rock and Roll Hall of Fame

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af