Her er ugens syv fedeste fester i København

Spot Festival hærger i Aarhus, så ugens festguide tager sig udelukkende af hovedstaden.

The Minds of 99 bag dj-pulten
Fredag aften er der postpunket rockkoncert med de danske succeshistorie The Minds of 99 i Store Vega, hvorefter festen rykker ned i Ideal Bar. Med den vellykkede toer ‘Liber’ i rygsækken, en længere Danmarksturné bag sig, samt en Roskilde-koncert om hjørnet er der bestemt også noget at fejre denne aften, hvor bandet selv agerer dj’s.

The Minds of 99 efterfest
Fredag den 29. april
Ideal Bar
Læs mere om festen på Facebook

Stærk musikpakke til Majfestival hos Mads Nørgaard
Mads Nørgaard inviterer igen i år til Majfestival i butikken på Strøget, og dagen igennem kan man udover kolde øl og sample sale nyde godt af et stærkt musikprogram i både live- og dj-regi.

Live optræder det lysende rap-talent Artigeardit med sangene fra sin debut-ep ’Fristelse fordærver’, mens den norske duo Smerz serverer kølig electropop. Bag dj-pulten finder man blandt andet designer Silas Adler, Fredesblog i selskab med Sara Bro samt Mads Nørgaard side og side med Djuna Barnes.

May Festival x Nørgaard
Torsdag den 28. april
Mads Nørgaard, Amagertorv 15
Læs mere om festen på Facebook

Nørrebro-festival åbner med et brag
Fredag og lørdag indtager festivalen 48 Timer Nørrebro med et væld af forskellige kulturoplevelser, heriblandt en række koncerter. Det hele sparkes i gang med et åbningsarrangement fredag et stenkast fra Hans Tavsens Park. Udover madmarked, performance-art og legeaktiviteter byder programmet på solide musikalske oplevelser for enhver smag.

ndiepop-duoen Shy Shy Shy optræder, Kill J byder på kantet electropop, mens Kenton Slash Demon fyrer op under deres organiske house – arrangørerne lover at offentliggøre flere navne.

48Timers åbningsdag
Fredag den 29. april
Jesper Brochmands Gade / Struenseegade, Nørrebro
Læs mere om festen på Facebook

Rejjie Snow i Pumpehuset
Måske siger navnet Rejjie Snow dig ikke noget, men hvis du vil fange en af fremtidens store hiphopnavne, inden han for alvor breaker, så bør du tage i Pumpehuset, hvor den Los Angeles-baserede rapper beviser, hvorfor folk som Action Bronson, Kendrick Lamar og Madonna tidligere har udvalgt ham som support. Hertil byder aftenen på en meget lang række af stærke danske navne, som er på som support: Felix De Luca, Yungest, Headshop, Louis Rustum m.fl.

Hiphopfest i Pumpehuset
Fredag den 29. april
Pumpehuset
Læs mere om festen på Facebook

Feinschmecker-techno i Boxen
Fredag er der gourmet-servering for elektroniske feinschmeckere, når det stilskabende tyske pladeselskab Ostgut Ton endnu en gang holder hof på Culture Box. Denne gang er hovedtrækplasteret amerikanske Ryan Elliott, der har huseret i først Detroit og siden Berlin som dj og techno og house-producer.

Culture Box x Ostgut Ton
Fredag den 29. april
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook

Bitchslap17
Sprøde tunes på Sigurdsgade
Som en del af 48 Timer-festivalen inviterer Sigurdsgade til massiv fest med statsgaranti for skæve floorfillers, sprøde tunes og smækre beats. Bag pulten finder man nemlig Ras Money (også kendt som Raske Penge), JSL og Tim Driver fra det bas-entusiastiske OHOI!-crew, Serbern og Street Freet.

Oscar og Cathlin kæmpe fødselsdagsfest @48 timer
Lørdag den 30. april
Sigurdsgade 39
Læs mere om festen på Facebook

Hypet canadier gæster Rust
Med sidste års mixtape ’Marauding in Paradise’ placerede Toronto-rapperen sig som et af tidens mest interessante upcoming-navne. Hans første studiealbum forventes at udkomme senere i år, så han lufter sandsynligvis en del nye numre, når han giver natkoncert på Rust. Den amerikanske rapper og producer Saba er support, mens Youss og Emil Degner leverer festen efterfølgende.

Rust x Jazz Cartier
Lørdag den 30. april
Rust
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: Spot Festival: Her er de bedste fester og day parties

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af