Spot Festival: Her er de bedste fester og day parties

På torsdag starter årets Spot Festival i Aarhus, og som sædvanlig er der masser af events på plakaten udenfor det officielle program. Vi har samlet de bedste her.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Silvertip og No3 inviterer til grill og musik
Torsdag tænder det nye booking- og managementbureau Silvertip Agency og pladeselskabet No3 op i grillen i spillestedet Radars baggård og præsenterer tre lovende danske navne inden for en bred genrepalette. Her er poppet r’n’b fra Chinah, elektroniske kompositioner fra Code Walk og guitarpop fra Virgin Suicide, mens Fae indtager dj-pulten til efterfesten.

Silvertip x No3
Torsdag den 28. april
Radars Baggård
Læs mere om Festen på Facebook

Bitchslap24
Efterfester på Headquarters
Headquarters er endnu engang med som fast spillested under Spot Festival, men når koncerterne stopper, bliver lokalerne omdannet til natklub – både torsdag, fredag og lørdag. Her er masser af både disco og r’n’b på plakaten til de tre klubaftener Moonlight Club, Electric Dreams og Sexual Healing.

Efterfester på Headquarters x 3
Torsdag den 28. april
Headquarters
Læs mere om Festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Wood Wood fejrer Spot med kølige serveringer og hotdogs
Midt i Aarhus’ latinerkvarter slår Wood Wood i Guldsmedegade endnu engang dørene op til deres årlige omgang Spothygge og festivitas i butikkens baggård. Dj’s Ivan Ave og Moe Chakiri sørger for lyd på aftenen, mens butikken langer op med både forfriskninger og hotdogs til masserne.

The Wood Wood Spot Pre-Party
Torsdag den 28. april
Wood Wood, Guldsmedegade 22B
Læs mere om festen på Facebook

Spot-717x354
Ridehuset slår dørene op til Spot-leg i fuld galop

Ridehuset lægger i år for første gang stald til et utal af Spot-events, der fra start vil slut vil have fri indgang både for både dem med og uden armbånd til festivalen. Her kan man blandt andet se frem til masser af dj’s, street food-boder, sneakers fra Rezet Store, drinks i spandevis og bankospil om vinylskiver. Hvad, hvor og hvornår kan tjekkes ud via nedenstående Facebook-link.

Open Festival Court
Fredag den 29. april-1. maj.

Ridehuset, Vester Allé 3
Læs mere om arrangementerne på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Technoafbræk på Sway
Skulle du være gået død i genresuppen af behagelige folkkollektiver og sødmefulde r’n’b-melodier, serverer Sway fredag aften en pumpende bas-efterfest i form af et dj-set fra technodyrkerne i Helmet Compas, der også spiller på årets Spot. Rapperen Alvarado optræder live.

Sway afterparty
Fredag den 29. april

Sway
Læs mere om festen på Facebook 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Heavy Waves afholder lancering og efterfest på Double Rainbow
Double Rainbow er lørdag aften vært for en farverig lancering af et splinternyt pladeselskab, der samtidig hoster deres helt egen Spot-efterfest. Heavy Waves er navnet, og lørdag aften inviterer de indenfor til en svedig aften med masser af dj-sets fra blandt andet succes-firkløveret Liss, Smerz og Code Walk under fællesaliasset 18A samt Erosion Flow og Shaq. Tjek desuden også fredagens fest på Double Rainbow HER.

Heavy Waves after party
Lørdag den 30. april
Double Rainbow
Læs mere om Festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Uhørt festival flytter til Spot med gratis day party
Blandt årets mange day parties lokker en anden festival i samme ånd lørdag eftermiddag med et solidt musik-lineup. Den relativt unge upcoming-festival Uhørt rykker teltpløkkerne op af Refshaleøens muld og rykker ind i Fidel’s cocktail bar, hvor de i løbet af dagen præsenterer et bredt udsnit af Uhørt-navne fra sidste festival. Shy Shy Shy og møl er blandt andet på programmet.

Uhørt Day Party
Lørdag den 30. april
Fidel’s Aarhus, Åboulevarden 25
Læs mere om Festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

PDH Music fremviser dugfrisk talent
PDH Music repræsenterer et stort antal lovende danske artister, og derfor er musikbureauet naturligvis også klar med deres helt arrangement under årets Spot. Restauranten FF på Åboulevarden lægger lokaler til dagsfesten, hvor man blandt andet kan opleve den elektroniske poptrio Noréll og retropop-supergruppen Guldregn.

PDH Day Party
Lørdag den 30. april
Restaurant FF, Åboulevarden 30
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af