Kom med ASAP Ferg i studiet i ny video – ‘Always Strive and Prosper’ ude nu

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da Ferg for snart tre år siden smed sin debutalbum uden for ASAP-regi, ‘Trap Lord’, blev det slået fast, at der var seriøse rap-krummer i drengen på solobasis. Derfor har der været god grund – og rigeligt med lovende forløber-tracks – til at se frem til opfølgeren ‘Always Strive and Prosper’, som er landet i dag.

Inden albummet blev sluppet løs online, nåede den gode ASAP Ferg lige at smide et løst track med tilhørende video at varme op med. Nummeret, ‘FLEM’, er produceret af Kirk Knight, og er en smooth lille boombap-klingende produktion med tilbagelænede (og småforkølede) linjer, der kredser om både Kanye-credit, Coachella-invitationer og ASAP Yams’ tragiske dødsfald.

Den tilhørende video består i en hyggetur i studiet med Ferg og Knight, hvor der rappes, knokles og chilles igennem for fuld skrue og fuld bling. Se med i toppen.

‘Always Strive and Prosper’ rummer 18 numre og en gæsteliste, der tæller stjerner som Missy Elliot, Future, Schoolboy Q, Chris Brown, Ty Dolla Sign og Big Sean.

Læs også: ‘Panda’ får nye legekammerater: Hør Desiigners storhit i nyt T-Pain-remix – og i besynderlig folkversion

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af