Liss spillede den nye ‘Good Enough’ i BBC Radio 1 – hør den stærke live-session

Liss spillede den nye ‘Good Enough’ i BBC Radio 1 – hør den stærke live-session

Det kører stadig i udlandet for den danske kometkvartet Liss. I går aftes var de forbi BBC Radio 1, hvor de fik sig en sludder om lidt af hvert med radioværten Huw Stevens, mens de også gav en stærk live-session, der endda bød på det splinternye nummer ‘Good Enough’.

Over en 20 minutters tid bliver der både snakket fortid og fremtid, Aarhus, indflydelser, samt hvordan Liss-drengene mødte hinanden. Mellem spørgsmålene bliver der tid til live-udgaver den nye ‘Sorry’, en efterhånden gammel kending i form ‘Try’ og endeligt et dugfriskt track i form af den inderligt groovy ‘Good Enough’.

Hør hele molevitten HER –‘Good Enough’ kan høres ca. 16:57 inde.

Liss udgiver deres debut-ep ‘First’ den 13. maj og spiller på årets Spot og Roskilde Festival.

Læs også: »Man udvikler sig jo«: Q&A med Liss om debut-ep’en ‘First’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af