Lyt til livestream af Prince’ allersidste koncert – solo, veloplagt og med megahits i ærmet

Lyt til livestream af Prince’ allersidste koncert – solo, veloplagt og med megahits i ærmet

Over hele verden afholdes forskellige mindeceremonier for Prince, der tog afsked med vores verden for to dage siden – fra Spike Lees gadefest i Brooklyn til en lang række amerikanske biografers simultane visning af superstjernens klassiske film fra 1984, ‘Purple Rain’.

Herhjemme kan du passende mindes the purple one og hans ekstraordinære musikalitet ved at lytte til et livestream af hans allersidste koncert, der fandt sted torsdag den 14. april i Atlanta og var et led i hans ‘Piano & A Microphone’-tour, hvor han altså optrådte solo. Lyt med nedenfor.

Undervejs synger han megahits som ‘Little Red Corvette’, ‘Nothing Compares 2 U’ og ‘Purple Rain’ (af tre omgange!) for sidste gang, og han lyder alt i alt som en kunstner, hvis død ikke var lige rundt om hjørnet – velsyngende, veloplagt og udadvendt. Publikums skrig under den funky ‘Black Sweat’ vidner i hvert fald om en sceneoptræden, der spillede på de sexede tangenter.

I går blev ikonets lig obduceret, men det kan tage op til flere uger, før en forklaring på hans pludselige død ligger klar.

Læs mere: Nekrolog: Prince havde en personlighed, der var et rumvæsen værdigt

Læs mere: Ikonet Prince: Seks sider af den lille eminence, vi vil savne helt vildt

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af