M.I.A. slipper ny genbrugs-banger ‘Rewear It’ – se den flotte H&M-kampagnevideo her

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mens vi (stadig) venter på et nyt album fra M.I.A, får vi nu forsødet ventetiden med både det nye track ‘Rewear It’ og en tilhørende video. Begge er en del af H&Ms kampagne ‘World Recycle Week’, der, som navnet antyder, skal sætte fokus på genbrug af tøj verden over fra den 18. til den 24. april.

Den beundringsværdige mission er også tydeligt repræsenteret i den nye video. Her følger vi M.I.A. på tårnende stakke af tøj, mens hun over et tungt beat og karakteristisk citarsample forkynder genbrug og forandring – et budskab, der får en fed understregning af det gentagende hook.

M.I.A. udtaler sig om H&M-samarbejdet til Vogue: »Hvis det eneste (H&M) gør er at inspirere andre high street brands til at bekymre sig og være mere miljøbevidste, eller hvis H&M bliver kritiseret for deres fabrikeringsmetoder, så er det kun gode ting«.

Læs hele interviewet med Vogue HER.

Helt konkret opfordres der til at aflevere aflagt tøj i H&M-butikker verden over, hvorefter det således vil blive genbrugt af tøjkæden. Som vi tidligere har kunnet fortælle, spiller M.I.A. også en eksklusiv koncert den 23. april i Stockholm under ‘World Recycle Week’, hvor man tilsyneladende kan vinde billetter. Tjek eventet på Facebook for mere info.

Læs også: M.I.A. provokerer Disney – hør ‘MIA OLA’, der sampler ‘Løvernes Konge’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af