Mendoza er djævelsk forførerske i ny video til ‘True Meaning of Cruel’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter at have påkrævet sig opmærksomhed med ‘Love Druggie’ udnævnte vi i 2014 Mendoza som et af tidens mest lovende danske navne, og nu er hun langt om længe klar med sin debut-ep, som lander i løbet af foråret. I dag er musikvideoen til den stadigt friske single ‘True Meaning of Cruel’ landet.

Videoen er et sammenklip af live-optagelser og Mendoza i mere intime stunder, hvor hun boltrer sig til det tunge beat.

Mendoza udtaler om tracket: »Jeg så min veninde leve et undertrykt liv, og jeg lokkede hende, som en anden djævel på skulderen, til at gøre rebelske ting. Når hun blev straffet, drømte jeg om at redde hende, men vi var begge alt for bange, dog aldrig nok til, at jeg ikke igen og igen fristede hende ud i ny ballade.«

Mendoza giver to koncerter i den kommende tid: Den 15. april på Atlas i Aarhus og 16. april på Ideal Bar i København.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af