Pete Doherty deler ny, muntert gyngende single og varsler kommende soloalbum

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Pete Dohertys lange ophold på et afvænningscenter i Thailand gjorde ifølge vores anmelder ikke noget godt for The Libertines’ album-comeback fra sidste år. Men måske har det hjulpet ham som soloartist? I dag har det britiske (tidligere?) enfant terrible i anledning af den globale Record Store Day udgivet den spritnye single, ‘The Whole World Is Our Playground’, som i både titel og tone indikerer nye, bedre tider.

Finurlig banjo, dybe pianoakkorder og klodsede trommer mødes i et roots-klingende udtryk på den muntert gyngende single, der kun udkommer i 1.200 kopier. Singlen er en forsmag på et nyt soloalbum fra Pete Doherty, der skulle lande i løbet af 2016 og deler titel med Amy Winehouse-hyldesten ‘Flags of the Old Regime’.

Læs også: Top Tracks: Her er ugens otte bedste nye sange

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af