Premiere: Hør Sekuoias klubbede nye single ‘Someone’s Problem’ – debutalbum på vej

Premiere: Hør Sekuoias klubbede nye single ‘Someone’s Problem’ – debutalbum på vej

Det danske enmandsensemble Sekuoia har siden debut-ep’en ‘Trips’ fra 2011 været særdeles aktiv både live og i studiet. Flere ep’er og et hav af koncerter senere er produceren bag – Patrick Bech-Madsen – på vej med sit debutalbum ‘flac’ via pladeselskabet The Big Oil Recording Company, og i dag har vi premiere på førstesinglen ‘Someone’s Problem’.

Den nye single boltrer sig stadig i Sekuoias delikate melankoli og atmosfæriske knitren, mens de dominerende beats giver en langt større klubstemning end tidligere. Lyt til ‘Someone’s Problem’ via Soundcloud forneden.

Bech-Madsen udtaler om den nye single:
»Det vigtigste for mig som artist er altid at flytte mig. Og jeg synes, at lyden på pladen viser en kraftig udvikling fra min første ep. At spille så mange natkoncerter har helt sikkert også skubbet mig i en mere beat-orienteret retning«.

‘flac’ udkommer til efteråret og efterfølger ep’en ‘Reset Heart’ fra sidste år. Sekuoia tager også på en længere dansk/europæisk efterårsturné.

Sekuoia Danmarksturné:
29/09: Aarhus, Studenterhuset Aarhus
30/09: Odense, Kulturmaskinen
01/10: Aalborg, Platform 4
08/10: København, Pumpehuset
04/11: Thisted, Thisted Musikteater
05/11: Randers, Von Hatten
11/11: Frederikshavn, Maskinhallen
12/11: Horsens, KulisseLageret
18/11: Albertslund, Forbrændingen
25/11: Esbjerg, Huset Esbjerg
26/11 : Lyngby, Templet

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af