The Lonely Island fejrede ‘The Fresh Prince’ – Se deres stærke Will Smith-hyldest fra MTV Movie Awards

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nu er det jo ikke fordi en MTV Award helt er på højde med en Oscar eller Grammy… Ikke desto mindre var det fuldt fortjent, da Will Smith i weekenden blev hædret med kanalens ultimative pris for ‘Lifetime Achievement Generation Award’. Der var endda dobbelt op på hæderen, da spasmagerne i The Lonely Island inden Smiths takketale var hyret ind med et stærkt vellykket ‘Fresh Prince’-medley.

Den vilde hyldest til 90’er-ikonet blev leveret overlegent af Andy Samberg og co., der omringet af kyndige koreografi-dansere dykkede dybt ned i Smiths vidtspændende karriere. Videoen foroven kommer derfor både omkring hans (måske nok ikke til alle tider helt utvivlsomme) karriere som fuldblodsrapper med DJ Jazzy Jeff, temasangen til ‘Men In Black’ og naturligvis tv-serien ‘The Fresh Prince of Bel Air’.

Det hele blev rørt sammen til et gyldent tilbageskuende potpourri, og i videoen kan man også spotte en svært underholdt Smith, der kigger med fra sidelinjen med sønnen Jaden.

Se også Ryan Reynolds blive rappende introduceret af lige så 90’er-nostalgiske Salt-N-Pepa samt en hær af dansende Deadpools i videoen forneden.

Læs også: Sort dominerede den røde løber til MTV Movie Awards – Ariana Grande var ligeglad

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af