Video: Father John Misty går all in på Rihanna-cover ‘Kiss It Better’

Video: Father John Misty går all in på Rihanna-cover ‘Kiss It Better’

I går slap Rihanna den sensuelle billedside til ‘Anti’-singlen ‘Kiss It Better’. Bedst som vi blev hypnotiserede af hendes forførende bevægelser, landede der en ny omgang hofte-svaj til selvsamme nummer – denne gang under kærlig behandling af Father John Misty.

Hvorvidt cover-nummeret er lige så inderligt, som det ser ud, eller om hele optrinnet bygger på endnu en omgang ironisk distance til popkulturen (a la Mistys Ryan Adams/Taylor Swift-covernumre), er naturligvis ikke helt til at gennemskue. Men som alt andet med den gode fader er det nok en udmærket blanding.

Se videoen herunder. Der findes desværre kun en lidt tvivlsom publikum-optagelse, men den er det hele værd.

Læs også: Father John Misty live-tweetede fra katastrofal Tinder-date

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af